Senior Fondsenwerver Loyaliteit bij Dokters van de Wereld

30 januari 2019, 14:30
Senior Fondsenwerver Loyaliteit bij Dokters van de Wereld
Senior Fondsenwerver Loyaliteit bij Dokters van de Wereld
Functie: Senior Fondsenwerver Loyaliteit
Organisatie: Dokters van de Wereld
Aantal uren: 24-32 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 10 februari
 
Ben jij een fondsenwerver die het gedrag van donoren wil onderzoeken, begrijpen en sturen? Dan hebben wij de baan voor jou! Dokters van de Wereld is per direct op zoek naar een enthousiaste en creatieve Senior Fondsenwerver om onze donateurs te informeren over ons werk, ze erbij te betrekken en vooral om ze te bedanken voor het feit dat ze ons werk mogelijk maken. 
 
Dokters van de Wereld, onderdeel van de internationale medische mensenrechtenorganisatie Médecins du Monde, biedt wereldwijd in meer dan 80 landen medische hulp aan kansarme mensen. Voor meer informatie over onze internationale en lokale programma’s, volg: https://doktersvandewereld.org/.
 
De afdeling Fondsenwerving en Communicatie telt 4 medewerkers en is verantwoordelijk voor publiekscommunicatie en fondsenwerving. De focus van deze functie ligt op het behouden en verder ontwikkelen van relaties met de huidige donateurs en het werven van nieuwe donateurs. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het coördineren en planmatig uitvoeren van activiteiten om donateurs te behouden. Hierin heb je de vrijheid nieuwe concepten te ontwikkelen en activiteiten te testen, passend binnen onze strategie. Daarnaast denk je mee over de fondsenwervende strategie en de invulling van onze ‘donoren-journeys’ voor nieuwe donateurs. Het monitoren van resultaten en aanscherpen van acties is voor jou vanzelfsprekend. Je analyseert, evalueert en rapporteert de resultaten en werkt daarin nauw samen met collega’s. Je functioneert goed in een omgeving met ruimte voor eigen inbreng en schrikt niet van verantwoordelijkheid en targets. 
 
Jouw profiel
Met een open houding en belangstelling voor onze doelgroepen wil je weten wat hen beweegt. Je hebt in een soortgelijke functie aantoonbare resultaten behaald. Je houdt goed overzicht over doelstellingen en resultaten en bent in staat om te pionieren en op eigen kracht concepten te ontwikkelen en realiseren. Proactief relatiebeheer en het zelf creëren van nieuwe mogelijkheden zit in je DNA. 
 
We zoeken een betrokken Ambassadeur met: 
•hbo werk- en denkniveau; 
•Ervaring op het gebied van (direct) marketing en database marketing; 
•Minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring met grootschalige fondsenwervende programma’s, bij voorkeur op het gebied van loyaliteit; 
•Je begrijpt het gedrag van donoren en ontwerpt daar een resultaatgerichte strategie op; 
•Je bent in staat om planningen en kosten/baten analyses te maken en deze te evalueren; 
•Je werkt projectmatig en zelfstandig, donor- en resultaatgericht. Je bent strak georganiseerd en besluitvaardig; 
•Je herkent je in onze identiteit, doelstellingen en voelt je sterk betrokken onze programma’s en bij mensenrechten en maatschappelijke issues; 
•Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 
 
Wij bieden 
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en toegankelijke organisatie. Eigen initiatief in lijn met de doelstellingen en manier van werken binnen de organisatie wordt aangemoedigd en enorm gewaardeerd. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en beschikbare financiering. Het bruto maandsalaris is conform de branche en het formaat van de organisatie en geschiedt op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen en 30 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband. 
 
Je reactie 
Ontvangen we graag voorzien van een inspirerende motivatiebrief en cv, uiterlijk zondag 10 februari 2019 via de qebsite http://www.doktersvandewereld.org/vacatures/ t.a.v. Marijke Soeteman, Senior HR Adviseur. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 februari 2019. Voor nadere informatie kun je vanaf 6 februari 2019 contact opnemen met Niels de Heij, Manager Communicatie en Fondsenwerving, via telefoonnummer 020-4652866.
 
Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.

 
gerelateerde items