Prinses Beatrix Spierfonds zoekt Senior Fondsenwerver

27 juni 2018, 05:55
Prinses Beatrix Spierfonds zoekt Senior Fondsenwerver
Prinses Beatrix Spierfonds zoekt Senior Fondsenwerver
Functie: Senior Fondsenwerver Acties & Events
Organisatie: Prinses Beatrix Spierfonds
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 1 augustus
 
Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.000 mensen. Het is ons doel om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, ons middel is wetenschappelijk onderzoek. We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. We kunnen dit alles doen dankzij de steun van onze donateurs, actievoerders en collectanten. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft de afgelopen jaren een succesvol kom-in-actie-programma opgezet. Er ligt een solide basis voor verdere groei. De dagelijkse begeleiding van onze actievoerders is in goede handen, maar op strategisch/beleidsmatig niveau liggen er grote uitdagingen. Naast onze particuliere actievoerders, is er ook een aantal belangrijke samenwerkingspartners dat voor ons in actie komt. Zo hebben we de afgelopen jaren een waardevolle samenwerking met Holland Dance Festival opgezet rondom het thema ‘Dans & Spierziekten’.

Taken
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de strategie op het gebied van fondsenwervende acties en events.
 • Je draagt zorg voor het realiseren van de inkomsten uit fondsenwervende acties en events. Daarbij zet je onze middelen op een efficiënte en effectieve manier in.
 • Je ontwikkelt nieuwe proposities en producten.
 • Je versterkt bestaande relaties en breidt ons netwerk verder uit.

Functie-eisen en profiel
Je hebt een passie voor peer-to-peer fondsenwerving. De afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan met de begeleiding van actievoerders. Inmiddels heb je een eigen visie ontwikkeld op het vakgebied en ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling als fondsenwerver. Je weet resultaten te boeken door slim in te spelen op de wensen en behoeften van actievoerders en hun sponsoren.
 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Minimaal vijf jaar ervaring als fondsenwerver
 • Aantoonbare werkervaring met peer-to-peer fondsenwerving
 • Een energieke persoonlijkheid die graag de regie pakt en mensen verbindt.
 • Een resultaatgerichte teamspeler die samenwerking tussen collega’s actief bevordert.

Ons aanbod
 • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een positie in een informele organisatie waarin samenwerking voorop staat.
 • Je maakt deel uit van de afdeling fondsenwerving en ontvangt leiding van de manager fondsenwerving. Het team bestaat uit vijf medewerkers.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast aanstelling.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500 en € 4.500, afhankelijk van kennis en ervaring, bij een fulltime dienstverband (37,5 uur).

Informeren en solliciteren
Je kunt solliciteren door je cv en motivatie voor 1 augustus 2018 te versturen aan Martin van der Eijk, manager fondsenwerving (m.van.der.eijk@spierfonds.nl). De eerste gespreksronde zal plaatsvinden in de tweede helft van augustus. Mocht je vooraf behoefte hebben aan extra informatie, dan kun je bellen met 070 360 76 07.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items