Samenwerkingsovereenkomst Net4Kids en Wilde Ganzen

1 augustus 2007
Nieuws | | Vermogensfondsen

AMSTELVEEN (1 augustus) - Op 20 juli hebben Wilde Ganzen en Net4Kids een vergaande samenwerkingsovereenkomst gesloten. Wilde Ganzen gaat de montoring, advisering en contractering van alle kinderprojecten die Net4Kids ondersteunt op zich nemen. Net4Kids zal op haar beurt fondsenwerving voor Wilde Ganzen gaan verzorgen.


De samenwerking komt niet uit de lucht vallen, want Wilde Ganzen deed al enige tijd de monitoring van een aantal Net4Kids-projecten. Daarover was Net4Kids dusdanig tevreden dat nu alle projecten bij Wilde Ganzen worden neergelegd. Wilde Ganzen zal het hele traject van selectie, tot contractering en monitoring op zich gaan nemen.

 


Veronika Uhl, bestuurslid en hoofd projecten van Net4Kids, is ‘buitengewoon blij' dat in Wilde Ganzen een professionele partner is gevonden die projecten inhoudelijk beoordeelt. "Om als relatief kleine organisatie de groei van donaties goed te kunnen bijhouden, is het belangrijk dat we op het vlak van monitoring en contractering een goede partner hebben gevonden. Het mes snijdt aan twee kanten, want wij gaan fondsenwerving doen voor Wilde Ganzen. Onze voornaamste doelgroep, bedrijven, is voor Wilde Ganzen een goede aanvulling.