Samenwerking Ronald McDonald Kinderfonds en Agis

5 oktober 2012, 09:04
Samenwerking Ronald McDonald Kinderfonds en Agis
Samenwerking Ronald McDonald Kinderfonds en Agis
Zorgverzekeraar Agis en Ronald McDonald Kinderfonds gaan samenwerken. Agis gaat het fonds helpen bij de werving van donateurs. Afgelopen woensdag oktober ondertekenden Olivier Gerrits, directeur commercie bij Agis en Marc van den Tweel, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar.

Olivier Gerrits, directeur commercie van Agis: “Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun ouders dichtbij elkaar kunnen zijn. En juist die helpende hand in de zorg is waar Agis voor staat. Daarom willen wij ons graag de komende jaren inzetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds.”

Marc van den Tweel, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds: “Met deze samenwerking geeft Agis concreet invulling aan haar rol als hulpvaardige zorgverzekeraar. Om de continuïteit van de Ronald McDonald Huizen te garanderen zijn we afhankelijk van donateurs. We zijn dan ook erg blij dat Agis ons gaat ondersteunen bij de werving van donateurs.”

(Foto: Karin van de Kar) 
gerelateerde items