Webinar Samenwerken met bedrijven

12 februari 2018, 06:00
Spreker van het webinar is Henriette van Eeghen. Zij richtte Impact Matters op.
Spreker van het webinar is Henriette van Eeghen. Zij richtte Impact Matters op.
Fondsenwervers hebben steeds grotere creativiteit nodig om succesvol te zijn. Samenwerking met bedrijven is bij veel stichtingen een speerpunt. Naast een financiële bijdrage vragen aan een bedrijf is het ook mogelijk om hen om hun expertise te vragen. Maar hoe doe je dat? Je leert het in dit webinar van Nederland Filantropieland op 22 februari.
 
Voor veel van deze bedrijven is het belangrijk dat zij hun medewerkers kunnen betrekken bij hun maatschappelijke activiteiten. Hoe zorg je ervoor dat samenwerking tussen bedrijf en stichting tot stand komt en hoe vind je de juiste expertise? Waardoor ben je aantrekkelijk voor een bedrijf? Wat kan je vragen en verwachten?
 
Voorbeelden van succesvolle projecten met het bedrijfsleven zijn een cultuurveranderingstraject, HR procesoptimalisatie, social media strategie, new business model, strategisch plan en PR ondersteuning. In dit webinar krijg je antwoord op de vragen: Wanneer is samenwerking met het bedrijfsleven een goede keuze? Wat zijn de mogelijkheden? Wat kan ik verwachten en wat niet?
 
Spreker is Henriette van Eeghen. Zij richtte in 2016 Impact Matters op en heeft ervaring met zowel het bedrijfsleven als ook de goededoelenwereld. Zo was zij onder andere werkzaam bij McKinsey, TNT en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. Bij TNT gaf zij mede vorm aan de samenwerking met het Wereld Voedsel Programma van de VN.
 
Het webinar is bedoeld voor iedereen met basiskennis van fondsenwerving en relatiebeheer met bedrijven. Moderator is Danny Wouters van War Child. 
 
gerelateerde items