Toon alles (1)

Hoge waardering van rolstoel- en scootmobielgebruikers voor Zonnebloemauto

28 november 2018, 00:00
Danielle Groten, projectleider Zonnebloem:
"Wij zijn ontzettend trots op de 8,4 die gebruikers van de Zonnebloemauto geven. Dit motiveert ons enorm om door te gaan".
Danielle Groten, projectleider Zonnebloem:
"Wij zijn ontzettend trots op de 8,4 die gebruikers van de Zonnebloemauto geven. Dit motiveert ons enorm om door te gaan".
Om de dienstverlening op peil te houden, toetst de vrijwilligersorganisatie met regelmaat de klanttevredenheid. Onlangs werkten 1.000 van de 4.365 gebruikers van de Zonnebloemauto mee aan zo’n uitgebreid onderzoek. De respondenten geven de Zonnebloemauto een 8,4.  Rolstoel- en scootmobielgebruikers kunnen sinds juli 2014 een Zonnebloemauto huren. De Zonnebloem biedt inmiddels verspreid over Nederland 47 van deze rolstoelhuurauto’s aan. Vrijheid Als sterkste punten noemen respondenten de flexibiliteit en de vrijheid die de Zonnebloemauto geeft. Het comfort van de auto staat op de derde plek. Als huurreden geven respondenten aan: 1) Familie of vrienden bezoeken 2) Een dagje uit naar een stad of dorp 3) Een dagje uit naar bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin. Voor veel rolstoel- en scootmobielgebruikers is namelijk eropuit gaan niet vanzelfsprekend. Een eigen auto aanpassen, is kostbaar. Aan rolstoeltaxi’s en het openbaar vervoer kleven veel haken en ogen. De Zonnebloemauto...
Dit artikel is alleen toegankelijk voor leden van De Dikke Blauwe.


Word DDB Lid
Nog geen lid? Meldt u dan nu aan!

Naast toegang tot alle online content ontvangt u vier keer per jaar het full colour magazine en alle edities van het DDB Journaal Klik hier en meldt u aan.

Al lid? Klik dan hier om in te loggen.
gerelateerde items