Toon alles (1)

Resultaatgerichte fondsenwerver/marketeer bij Liliane Fonds

17 augustus 2018, 06:00
Resultaatgerichte fondsenwerver/marketeer bij Liliane Fonds
Resultaatgerichte fondsenwerver/marketeer bij Liliane Fonds
Functie: Resultaatgerichte fondsenwerver/marketeer
Organisatie: Liliane Fonds & MIVA
Aantal uren: 32 uur
Locatie: 's-Hertogenbosch
Vervaldatum: 3 september
 
Om kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden te helpen zijn het Liliane Fonds en MIVA, die sinds 2018 een personele unie vormen, voor een groot deel afhankelijk van particuliere steun. Onze fondsenwervers zetten daarom alles op alles om particuliere donateurs te werven en betrokken te houden. Een enorme uitdaging in een markt waar mensen steeds vaker geven aan meerdere, kleine doelen. Omdat deze particuliere bijdragen daadwerkelijk van betekenis zijn in het leven van een kind, wil het Liliane Fonds zijn team Fondsenwerving graag versterken met een resultaatgerichte fondsenwerver/marketer.

Taken
 • Als analytisch ingestelde en nieuwsgierige professional vervul jij een belangrijke functie binnen ons team Fondsenwerving.
 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten uit onze huidige achterban en het werven van nieuwe particuliere donateurs.
 • Daarbij maak je handig gebruik van verschillende direct marketing technieken zoals e-mailmarketing, telemarketing en customer journey mapping.
 • Dankzij de juiste mix van sprankelende marketingactiviteiten en sterk cijfermatig inzicht maakt jouw werk echt verschil.

Functie-eisen en profiel
Wat verwachten we van jou?
 • Jij bent die doelgerichte specialist die fondsenwervende activiteiten succesvol initieert, coördineert en begeleidt.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en affiniteit met ontwikkelingssamenwerking.
 • Je signaleert trends en kansen in de markt en vertaalt deze naar goede fondsenwervingsplannen.
 • Jouw hart gaat sneller kloppen van cijfers en je bent methodisch ingesteld.
 • Vanuit jouw nieuwsgierige en onderzoekende aard draag je bij aan de vernieuwing van strategie, producten en diensten.
 • Je weet hoe je collega’s, vrijwilligers en externe relaties moet aansturen en zorgt ervoor dat jullie samen het gewenste resultaat behalen.
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over  de inrichting, werkbaarheid en actualiteit van de database van donateurs.
 • Jouw Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid is zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Ons aanbod
Wat mag je van ons verwachten?
 • Het Liliane Fonds biedt een werkomgeving die inspirerend is en werk dat ertoe doet. We versterken kinderen en jongeren met een handicap op de armste plekken van de wereld. Samen met lokale organisaties bieden we hen revalidatie, onderwijs en weerbaarheidstraining en maken we hun omgeving toegankelijker. Zo krijgen steeds meer kinderen en jongeren met een handicap de kans om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten. Jaarlijks financieren we individuele, brede steun op maat aan bijna 90.000 kinderen. Daar zijn we trots op en we hopen dat jij dat straks ook bent.
 • We vinden het belangrijk om fondsenwervers als specialisten in huis te hebben. Bij ons krijg je daarom veel ruimte om nieuwe dingen te proberen op het gebied van in- en externe marketing- en fondsenwervende activiteiten.
 • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring (min. € 2.821,06 -  max. € 3.985,84 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, excl. 8% vakantietoeslag).

Informeren en solliciteren
Overtuigd? Mail uiterlijk maandag 3 september a.s. je motivatie en CV naar sollicitatie@lilianefonds.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Groeneweg, coördinator team Fondsenwerving bij het Liliane Fonds, via agroeneweg@lilianefonds.nl of bel 073-5189420. De eerste gespreksronde staat gepland op maandag 10 en dinsdag 11 september. Het Liliane Fonds en MIVA staan voor een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Dat zien we graag weerspiegeld in de samenstelling van ons personeelsbestand. We nodigen kandidaten met een beperking daarom nadrukkelijk uit om te solliciteren als zij zich herkennen in het profiel.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items