Toon alles (2)

Nieuwe researchwebsite voor het Longfonds

7 augustus 2018, 06:00
De nieuwe researchwebsite van het Longfonds
De nieuwe researchwebsite van het Longfonds
Het Longfonds heeft een nieuwe researchwebsite. Deze website is bedoeld voor wetenschappers die op de hoogte willen blijven van het laatste onderzoek of die meer informatie willen over subsidiemogelijkheden. De nieuwe site is gemaakt door Swigle interactive.
 
Wetenschappelijke onderzoek over de behandeling van longziekten staat in het datamanagementsysteem AFAS Profit. Met behulp van het door Swigle ontwikkelde softwarepakket Lucretia haalt de nieuwe website alle onderzoeken eenvoudig uit de database, waardoor gebruikers van de website snel en makkelijke het beoogde onderzoek kunnen opvragen. De website is gebouwd in het contentmanagementsysteem Drupal 8 en heeft een uitgebreide zoekfunctie. 
 
Naast de nieuwe researchwebsite van het Longfonds heeft Swigle ook de website voor het Longfonds accelerateprogramma gemaakt in Drupal 8. Dit programma brengt de meest gerenommeerde wetenschappers van over de hele wereld bij elkaar en richt zich op baanbrekend onderzoek voor nog ongeneselijke longziekten.
 
Bezoek de sites op: http://research.longfonds.nl/ en http://accelerate.longfonds.nl/
 
gerelateerde items