Toon alles (1)

Renovatie vakantiebungalows nodig voor uitbreiding

11 juli 2019, 06:00
Renovatie vakantiebungalows nodig
Renovatie vakantiebungalows nodig
Stichting BIO kan uw hulp gebruiken. Helpt of bouwt u mee als u ook een bijdrage wilt leveren aan de renovatie van de vakantiebungalows? U maakt hiermee de gehandicapte kinderen en hun gezin meer dan blij! 

Het Bio Vakantieoord bestaat uit zeventien bungalows, verdeeld over negen paviljoens. De vraag naar verhuur van aangepaste vakantiebungalows is groot en Stichting BIO wil graag uitbreiden. Dit is ook mogelijk op ons park. Echter, voor deze uitbreiding van start kan, wil Stichting BIO graag alle bestaande bungalows volledig gerenoveerd hebben.

Bouwkundige aanpassingen

In de afgelopen jaren zijn de meeste paviljoens volledig of deels gerenoveerd. Er zijn nog drie paviljoens (zes vakantiebungalows) waar renovatie écht nodig is. Dit varieert van bouwkundige aanpassingen zoals isolatie, vervanging of renovatie van de keukens en bestrating tot inventaris van de slaapkamers, woonkamers en hulpmiddelen die vervangen moet worden. Zonder de funding van deze renovatie is de kans groot dat we een aantal bungalows mogelijk tijdelijk moeten sluiten in 2020. Dit betekent dat gezinnen moeten worden teleurgesteld omdat er geen plek voor hen is.

Fijne vakantieplek

De totale kosten van deze renovatie zijn: € 380.000. Met deze investering kunnen wij zes vakantiebungalows, die per jaar plaats bieden aan 608 gezinnen, weer aan deze tijd aanpassen. Na deze renovatie zijn de bungalows weer in staat om de komende tien jaar plek te bieden aan gezinnen met gehandicapte kinderen. Concreet wordt dus aan maar liefst 608 gezinnen een fijne vakantieplek aangeboden! Er zijn al enkele gevers die hun bijdrage hebben geleverd. Een gedeelte van de renovatie is hiermee al in gang gezet.

Helpt u mee? Neem dan contact op met Christel Beentjes. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 - 57 40 28 88 of mail naar christel.beentjes@stichtingbio.nl. 
 
gerelateerde items