Toon alles (2)

Relatiemanager bijzondere giften bij Save the Children

17 augustus 2018, 06:00
Relatiemanager bijzondere giften bij Save the Children
Relatiemanager bijzondere giften bij Save the Children
Functie: Relatiemanager bijzondere giften
Organisatie: Save the Children
Aantal uren: 32-38 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 21 september
 
Save the Children is op zoek naar een relatie manager met ervaring met major donor (€10.000+) fondsenwerving en nalatenschappen marketing om ons team te versterken. Wij zoeken daarbij een collega die zowel relaties één-op-één aanboort en onderhoudt maar ook multimediale en direct marketing activiteiten kan inzetten om nieuwe en bestande donateurs te enthousiasmeren over ons werk voor kinderen wereldwijd.
Save the Children helpt kinderen in nood. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen -en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Save the Children is daar waar kinderen ons nodig hebben: in het hart van de samenleving in 124 landen met ruim 27.000 lokale medewerkers. Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag. De organisatie bestaat uit de afdelingen Internationale Programma’s, Binnenlandprogramma, Lobby en Advocacy, Communicatie, Fondsenwerving, Finance en Control en Stafdienst (Interne Dienst) en telt op dit moment 67 medewerkers. (59,79 FTE)
Taken
 • Vanuit de overall fondsenwervende partnership en relatie management strategie, stel je deelplannen op en voert deze uit voor werving en behoud van grote gevers en nalatenschappen pledgers.
 • Je zorgt voor de juiste keuzes in programma en project voorstellen voor jouw doelgroepen en relaties om de match met een donor te vinden en bent verantwoordelijk voor het resultaat daarvan alsmede de tevredenheid van onze donoren.
 • Je identificeert i.s.m. de Partnerships manager potentiële nieuwe relaties in het bestand van Save the Children, in het relatienetwerk van de organisatie en, al dan niet via intermediairs, daarbuiten.
 • Je bouwt aan een relevant netwerk van intermediairs (waaronder notarissen en private banking).
 • Je signaleert en benut nieuwe kansen, ontwikkelt plannen en systemen (zowel één op één relatiemanagement als een communicatieprogramma) en monitort de resultaten door middel van analyse, evaluatie en rapportages.
 • Je werkt met (financiële) targets en rapporteert daar regelmatig over inclusief beheer van het budget van specifieke acties en evalueert de kwaliteit en rendement
Functie-eisen en profiel
 • HBO+ werk- en denkniveau.
 • Tenminste enkele jaren werkzaam bij een goed doel, filantropische instelling of andere relevante omgeving bij voorkeur op relatiemanagement.
 • Aantoonbaar ervaring met het aansturen van externe partijen en leveranciers.
 • Communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig.
 • Aantoonbaar analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
Ons aanbod
 • De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd!
 • Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan.
 • Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen.
 • De functie is voor 32-38 uur per week, voor een periode van 12 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid.
 • Wij bieden een salaris dat past binnen de goede doelensector, ingeschaald volgens de salarisschalen van de rijksoverheid (BBRA), gebaseerd op een 38-urige werkweek.
Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.
Informeren en solliciteren
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sarah Clifton, Manager Fondsenwerving. Telefoon: 070 338 4448, e-mail: Sarah.Clifton@savethechildren.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sayonara Kartawirja, HR Officer. Telefoon: 070 338 4448, e-mail: personeelszaken@savethechildren.nl. Je belangstelling voor deze functie kun je uiterlijk 21 september 2018 kenbaar maken door het sturen van een e-mail met motivatiebrief en curriculum vitae aan personeelszaken@savethechildren.nl, onder vermelding van “Relatie manager Bijzondere giften”. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 4 oktober 2018. Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beëindiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items