Relatiemanager major donors Oncode Institute bij KWF

5 april 2018, 06:05
Relatiemanager major donors Oncode Institute bij KWF
Relatiemanager major donors Oncode Institute bij KWF
Functie: Relatiemanager major donors Oncode Institute
Organisatie: KWF Kankerbestrijding
Aantal uren: 16 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 19 april
 
KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Ons ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Om dit te bereiken werven we fondsen waarmee we onder andere onderzoek naar kanker financieren en begeleiden. Als een van de grootste financiers van kankeronderzoek in Nederland steunen we op dit moment ruim 400 toponderzoeken.

KWF is ook de aanjager en grootste investeerder in Oncode Institute. Dit nieuwe, virtuele onderzoeksinstituut brengt de top uit het Nederlands kankeronderzoek samen om zo versneld de code van kanker te kraken. KWF investeert samen met de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Onderwijs Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Topsector Life Sciences & Health de komende vijf jaar 125 miljoen Euro in Oncode Institute. Om deze investeringen bij elkaar te krijgen zoeken we geëngageerde particulieren en (familie) stichtingen die hieraan willen bijdragen.

Houd jij ervan om te werken binnen een ambitieuze organisatie waar iedereen elke dag vol enthousiasme het werk aanpakt? Een organisatie waar we gezondheid zo belangrijk vinden dat we de leukste activiteiten organiseren om al onze mensen stimuleren in hun bewuste levensstijl.

Met zo ongeveer 230 mensen, elk met een eigen mening en professionaliteit, werken we aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Ons kantoor vind je in Amsterdam, waar je een plek kunt uitzoeken op een van de ruime en lichte kantoorkamers. Werk jij met ons mee?

Taken
Voor dit project zijn we op zoek naar een relatiemanager major donors (16 uur). Als relatiemanager major donors heb je een veelzijdige functie en houd je je vooral bezig met het werven van grote giften van particulieren, vermogens- en familiefondsen met het daarbij behorende relatiemanagement. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde financiële doelstelling van €16 miljoen in 5 jaar. Zelf ben je verantwoordelijk voor het bewerken van diverse netwerken met als doel een club van grote gevers te bouwen die met een minimale donatie van € 100.000 gezamenlijk het topinstituut mede mogelijk maken. Dat doe je door:
 • het opbouwen en onderhouden van een hecht relatienetwerk van vermogende particulieren, familie- en vermogensfondsen die het instituut met vermogen willen steunen;
 • het duurzaam betrekken van potentiële gevers door het ontwikkelen van op maat gemaakte proposities;
 • het proactief contact leggen, informeren en inspireren van vermogende particulieren en familiefondsen en het durven stellen van de geefvraag;
 • het behouden van de regie op de contactcyclus (wie, wat, wanneer en hoe);
 • en doordat je nieuwe kansen blijft signaleren en creëren op het gebied van prospects, netwerken en proposities

Functie-eisen en profiel
Je bent een aanpakker en houdt tijdens de uitvoering de strategische uitgangspunten scherp op je netvlies. Netwerken is je tweede natuur en je weet in relaties snel vertrouwen en verbinding tot stand te brengen. Je beweegt je vanzelfsprekend binnen verschillende netwerken en op verschillende niveaus en wordt als een serieuze gesprekspartner gezien die mensen weet te informeren, inspireren en te enthousiasmeren. Je bent salesgericht en haalt graag resultaat. Je draagt zo bij aan een sfeer om te scoren en laat je in alles leiden door de KWF-merkwaarden: ambitieus, vernieuwend, bouwend, doordacht en open. Dat doe je door proactief te werk te gaan en door het vormgeven aan bijzonder relatiebeheer. Om dat te kunnen doen beschik je over:
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van fondsenwerving en het werven van grote giften;
 • Aantoonbare ervaring met het opbouwen en onderhouden van relatienetwerken;
 • toegang tot een relevant netwerk (zeer vermogende particulieren) dat je graag voor KWF Kankerbestrijding en Oncode Institute wilt ontsluiten;
 • en daarnaast heb je een gezonde levensstijl

Ons aanbod
 • Een salaris tussen de € 3.990,- en € 4.730,- per maand bij 38 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.
 • Een hechte samenwerking met de account director major donors en de coördinator fondsenwerving.
 • De mogelijkheid om echt iets bij te dragen aan de strijd tegen kanker.
 • Een overeenkomst van 16 uur per week met de mogelijkheid om freelance te werken.
 • In eerste instantie een overeenkomst tot eind 2018, met de mogelijkheid tot verlenging.

Informeren en solliciteren
Leg jij je lat graag hoog zonder in de stress te schieten en zet je daarmee ook anderen in hun kracht? Kunnen wij rekenen op jouw ambitie en strategische creativiteit bij dit innovatieve project? Solliciteer dan nu als relatiemanager bij KWF Kankerbestrijding. Heb je nog inhoudelijke vragen? Dan kun je terecht bij Dorine van Haselen, de account director major donors via 06 - 51 29 33 44. Ben je proactief? Laat het ons zien en solliciteer tot en met 18 april a.s. via deze link. Is dit helemaal jouw functie? Overtuig ons dan met een sterk cv en authentieke inleiding van je brief. Snelheid loont, want als de perfecte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder.
 
gerelateerde items