Toon alles (1)

Relatiemanager Fondsenwerving bij Antoni van Leeuwenhoek

22 november 2017, 04:30
Relatiemanager Fondsenwerving bij Antoni van Leeuwenhoek
Relatiemanager Fondsenwerving bij Antoni van Leeuwenhoek
Functie: Relatiemanager Fondsenwerving
Organisatie: Antoni van Leeuwenhoek (AVL)
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 10 december
 
Jouw functie binnen onze afdeling
Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) behoort al decennia tot de absolute top in de oncologie. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Het AVL koos meer dan 100 jaar geleden al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan patiënten. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak.
 
Het team Fondsenwerving bestaat uit 4 personen en maakt onderdeel uit van de afdeling Marketing, Communicatie en Fondsenwerving binnen het AVL. Onze fondsenwerving wordt in nauwe samenwerking met KWF Kankerbestrijding uitgevoerd via de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.
 
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een relatiemanager met als belangrijkste resultaatgebieden bedrijven en grote gevers. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van strategie en beleid, en het acquireren en onderhouden van de relaties met onze doelgroepen. Verder bouw en onderhoud je ook de relaties op met verschillende Vermogensfondsen.  Natuurlijk versterk je ook de banden met interne relaties om collega’s en stakeholders te laten participeren in de programma’s van AVL Foundation.
Er zijn ambitieuze groeidoelstellingen, dus dit is een uitdagende baan voor een enthousiaste en ondernemende relatiemanager die ook van aanpakken weet.
 
Inhoud van de functie
 • Opzetten en uitvoeren van beleid, strategie en actieplan ten aanzien van werving, behoud en upgrading van grote giften onder particulieren, stichtingen en bedrijven.
 • Acquisitie, onderhouden en verdiepen van relaties met bestaande grote gevers en bedrijven om de binding met het Antoni van Leeuwenhoek te vergroten.
 • Rapporteren, monitoren en evalueren van uitgevoerde activiteiten, inclusief de financiële voortgang aan bestuur en management.
 • Onderhouden van contacten met onderzoekers, artsen, bestuurders en anderen binnen het AVL en bij KWF Kankerbestrijding die een bijdrage kunnen leveren aan de invulling van de relatie met onze donateurs.
 
Jouw profiel
Werken in het AVL betekent werken met mensen die weten wat ze doen en die altijd op zoek zijn naar manieren om het beter te doen. Je bent een echte verbinder die actief contacten onderhoudt en de samenwerking zoekt.
 
Als relatiemanager ben je een netwerker met een krachtige en stevige persoonlijkheid. Je helpt ons met het realiseren van de groeidoelstellingen van onze Foundation.
 • Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een HBO of WO opleiding met minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (senior) relatiemanager.
 • Ervaring in 1-op-1 relatie management/fondsenwerving met grote gevers, bedrijven en vermogensfondsen is een voorwaarde, ervaring met de werving van nalatenschappen is een pre.
 • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van fondsenwervende programma’s en projectmanagement.
 • Je hebt een relevant netwerk.
 • Je bent representatief, analytisch, zorgvuldig, resultaat- en oplossingsgericht. Je kunt planmatig en zelfstandig werken, maar functioneert ook uitstekend in een team.
 • Je legt de lat van nature hoog en zal nimmer de kwaliteit uit het oog verliezen. Je bent communicatief sterk, diplomatiek en legt gemakkelijk contact met mensen met uitlopende achtergronden en interesses.
 • Je hebt een positieve instelling en gevoel voor humor.
 • Financieel inzicht is een voorwaarde
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift is essentieel in deze functie.
 • (Ervaring in een zorg- en/of in een wetenschappelijke onderzoeksinstelling is een pre)
 • Je hebt affiniteit met de doelstellingen van het AVL.
 
Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.378,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 60. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.
 
Jouw motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen wij graag uiterlijk zondag 10 december 2017.
 
Wil je meer weten? Bel naar Saskia van de Meeberg: 020-5122897.
Direct solliciteren
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items