Reacties op Filantropie In Nederland

13 januari 2016, 13:28
Sectorbreed applaus voor een uniek initiatief
Sectorbreed applaus voor een uniek initiatief
Sectorgenoten, stakeholders, onderzoekers: allemaal waren zij laaiend enthousiast over de eerste editie van Filantropie In Nederland.

“Trots op de initiatiefnemers Jazi Foundation en Nassau, ook op VU en Rabobank. Ze hebben hun nek uitgestoken, keihard gewerkt en stellen deze bruikbare gegevens over de markt van grote gevers (gratis) aan de hele branche beschikbaar! Veel dank!”
Mariska Burgstede | UNICEF Nederland

“Gefeliciteerd met het mooie rapport met interessante conclusies!”
Michaela van Wassenaer | High Impact Philanthropy

“Heel hartelijk dank voor het initiatief en het onderzoek dat jullie deden. Ik heb het rapport in grote lijnen doorgenomen en gedeeld met velen”
Tienke Koning | Ubbo Emmius Fonds – Rijksuniversiteit Groningen

“Van harte gefeliciteerd met dit prachtige rapport. Ik denk dat in Nederland nog heel veel kansen liggen op dat vlak. En deze kennis is zo veel waard voor iedereen die zich hiermee bezig houd.”
Katharina Grosser | Hermitage Amsterdam

“Heb inmiddels kans gezien om het rapport te lezen; onwijs interessant. Ik hoop dat het door de sector (gevers en NPO’s) wordt opgepakt en filantropie weliger zal tieren dan ooit verwacht!”
Frits P (Grote gever)

“Complimenten voor het rapport van het grote gever onderzoek Filantropie in Nederland 2015! Veel dingen herkenbaar, en toch ook weer bruikbaar om het zo even op een rij te hebben. En het helpt zeker om onze eigen aanpak weer eens onder de loep te nemen. Dank daarvoor! ”
Yessica Denisse | VUmc

“Dank jullie dat jullie dit hebben geïnitieerd. Heel nuttig. Veel wist ik al, of tenminste dacht ik te weten, maar wordt nu bevestigd. Dat is ook fijn, om te weten dat je op de goede weg zit. Een aantal uitkomsten zetten aan tot nadenken, met name over de manier van communiceren.”
Deirdre Carasso | Museum Boijmans Van Beuningen
 
 
gerelateerde items