Investeerders gezocht! 2e investeringsronde Brabant Outcomes Fund

Investeerders gezocht! 2e investeringsronde Brabant Outcomes Fund.
Investeerders gezocht! 2e investeringsronde Brabant Outcomes Fund.
26 mei 2021
Nieuws | | Filantropie

Een toekomstbestendige economie…wat is dat eigenlijk? Economisch voordeel zonder schade voor de samenleving. Nee, sterker nog: mét een positieve bijdrage aan de maatschappij. Dat is waar het Brabant Outcomes Fund (BOF), geïnitieerd door de provincie Noord-Brabant, zich op richt. Het fonds investeert in ondernemingen die bijdragen aan oplossingen voor taaie maatschappelijke vraagstukken, zoals de energietransitie, een inclusieve arbeidsmarkt en een circulaire economie. Uw investering kan hierbij toch niet ontbreken?

Online informatiesessie voor potentiële investeerders BOF2
10 juni 2021, drie tijdslots van een uur (aanvang 9u, 12u en 15u)
Aanmelden: klik hier

Investeer in impact

BOF2 stelt leningen en werkkapitaal beschikbaar voor jonge en groeiende ondernemers die bijdragen aan een duurzame én sociale economie. Voor aanpakkers met hart voor hun maatschappelijke missie en een gezonde businesscase. Dit verdient schaalvergroting.

Unieke samenwerking

Niet eerder werd er in Europa vanuit de overheid en private sector gezamenlijk gestuurd op meetbare positieve resultaten voor people, planet én profit. Het Brabant Outcomes Fund maakt dit mogelijk. We delen risico én winst, zo profiteren we allemaal!

Interesse? Meld u hier aan

Heeft u interesse om in te stappen in de tweede investeringsronde van BOF? Wilt u meer weten over de kansen, mogelijkheden en aanpak? Sluit dan aan bij één van de online informatiesessies op 10 juni a.s. Klik hier om aan te melden.

We gaan graag met u in gesprek over uw mogelijke deelname aan dit fonds. Tafelgasten zijn Laurina Nieukerke (lead advisor/impact fund manager, Inclusif), Astrid Kaag (strategic lead BOF, provincie Noord-Brabant) en Cortijn van Valkenburg (impact investor, Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe).