Projectleider bij World Animal Protection

12 juni 2018, 05:00
Projectleider bij World Animal Protection
Projectleider bij World Animal Protection
Functie: Projectleider
Organisatie: World Animal Protection
Aantal uren: 37,5 uur
Locatie: Den Haag 
Vervaldatum: 17 juli
 
Chaotische campagneprojecten zonder helicopterview en zonder een echt aanspreekpunt. Het is je reinste nachtmerrie. Wij doen dit anders en jij krijgt van ons alle ruimte om je functie binnen de kaders van het integraal projectmanagement in te vullen. Met deze manier van campagne voeren is er nog niets in beton gegoten. 
Daar begint jouw avontuur als doortastende projectleider. Leid zo’n 3-4 campagneprojecten per jaar in goede banen, zodat we samen de strijd winnen door wereldwijd dieren te beschermen.

Zo strijd jij voor dierenwelzijn
Jij leidt een projectteam van professionals om onze campagnes tot een succes te maken. Campagneprojecten zijn bij ons integrale projecten van de deelgebieden programma, communicatie en fondsenwerving. Elke campagne heeft deze componenten in zich. Inhoudelijk hoef je de campagnes niet te bedenken; jouw rol is vooral gericht op het coördineren van de campagneprojecten en het begeleiden van je projectmedewerkers. Dit betekent dat je:
• je projectgroepsleden inspireert, motiveert en aanstuurt op gemaakte afspraken en resultaten.
• deadlines stelt en bewaakt, het projectbudget beheert en het overzicht houdt. Wijkt er iets af? Jij signaleert dit tijdig en communiceert dit indien nodig naar de opdrachtgever.
• met de input van je projectgroep een campagneprojectplan opstelt, waarin je de vertaalslag maakt van het campagneconcept naar (internationale) campagneactiviteiten, -kanalen en -middelen.
• overlegt en afstemt met de opdrachtgever, maar ook met collega’s van het internationale hoofdkantoor en stakeholders die bij het project betrokken zijn.
• zelf ook meewerkt aan de projecten. Wij zijn een kleine organisatie, dus ook offertetrajecten, programmawerk en contact met ministeries horen bij jouw takenpakket. 

Wij zijn World Animal Protection
We beschermen dieren, wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. We leveren directe (nood)hulp, voeren campagne, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Onze naam is in 2014 veranderd van WSPA (World Society for the Protection of Animals) in World Animal Protection. We zijn ruim 35 jaar actief op het gebied van dierenwelzijn en werken vanuit veertien landen. 
Jij versterkt onze negentien vrouwen en zes mannen op kantoor. De sfeer is uitstekend en nieuwkomers ervaren het als een warm bad. We zijn een strijdbare en zorgzame organisatie. Niet alleen voor de dieren, maar ook voor onze medewerkers. Successen en verjaardagen vieren we en af en toe nemen we een borrel met elkaar. Jouw toekomstig manager Dirk Jan Verdonk, hoofd programma, geeft je veel vrijheid en legt de verantwoordelijkheid voor het nakomen van gemaakte afspraken bij zijn medewerkers. Omdat hij veel onderweg is om te lobbyen, moet je je eigen boontjes kunnen doppen. 

Jouw werkplek bij World Animal Protection
Wij zetten een bureau en stoel voor je klaar op de derde verdieping van bedrijfsverzamelgebouw Couperus aan de Louis Couperusstraat 2 in Den Haag. Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: binnen een uurtje ben je er vanuit Haarlem en Amsterdam en zelfs binnen een halfuur vanuit Rotterdam en Leiden. En wil je een dag in de week thuiswerken? Dan kan dat gewoon.

Waarmee bescherm jij dieren wereldwijd?
Zoals een leeuwin haar welpen beschermt, zo bescherm jij met ons dieren wereldwijd en vecht jij om dierenwelzijn overal op de agenda te krijgen. Dit is, samen met je drive om projecten goed te managen, meteen jouw belangrijkste wapen. Maar je kunt ook niet zonder jouw feilloze radar voor onderlinge en politieke verhoudingen. Dit betekent ook dat je besluiten neemt daar waar moet en zorgt dat je het MT en internationale stakeholders meekrijgt daar waar nodig. Jij communiceert moeiteloos op elk niveau en zorgt ervoor dat je de verbindende factor bent binnen het campagneproject. Jouw resultaatgedreven werkhouding kenmerkt zich niet alleen door zelfstandigheid en structuur, maar ook door samenwerking. Voor deze vacature projectleider breng je ook mee:
• een hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
• minimaal 4 jaar werkervaring als projectleider of projectmanager.
• bij voorkeur bij een (internationale) NGO.
• kennis en ervaring met diverse marketing- en acquisitiestrategieën.
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wij belonen je voor je inzet
Natuurlijk is de uitstekende sfeer in ons kleine team heel fijn, maar wij bieden je meer. Zo krijg je een individueel opleidingsbudget en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je een jaarcontract voor 4 à 5 dagen per week, met uitzicht op een vast contract. Verder bieden we op fulltime basis (37,5 uur per week):
• een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 4.590.
• flexibele werktijden. 
• 100% vergoeding van je reiskosten met het openbaar vervoer, óók als je op de fiets komt.
• uitstekende pensioenregeling, waarbij wij 70% betalen.
• een nabestaandenpensioen dat wij volledig betalen.
• 25 vakantiedagen en 9 vrije dagen op (nationale) feestdagen.
• een laptop en telefoon(vergoeding) van de zaak.

Zet jij je samen met ons in voor dierenwelzijn? 
Ben jij die doortastende en besluitvaardige projectleider die ons helpt wereldwijd dieren te beschermen en het dierenwelzijn te verbeteren? Grijp dan je kans stuur je motivatie en cv naar Dirk Jan Verdonk, hoofd programma, via hrm@worldanimalprotection.nl
Doe dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 16 juli. Snelheid loont, want als de perfecte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met Dirk Jan Verdonk via 06 - 52 36 23 75. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items