Presentatie over bestseller ‘Vonk!’ tijdens Vakmiddag Fondsenwerving

26 juni 2013, 09:13
Presentatie over bestseller ‘Vonk!’ tijdens Vakmiddag Fondsenwerving
Presentatie over bestseller ‘Vonk!’ tijdens Vakmiddag Fondsenwerving
Tijdens de Vakmiddag van Vakblad Fondsenwerving op 5 juli zal Petra Hoogerwerf een korte presentatie geven over haar succesvolle boek ‘Vonk! Fondsenwerven met hoofd en hart’. Dit ‘inspiratie-en-doe-boek’ verscheen vorige maand en is nu al toe aan een tweede druk.

In ‘Vonk!’  behandelt auteur Petra Hoogerwerf  alle vormen van fondsenwerving bij particulieren, overheden, bedrijven en fondsen. Volgens Hoogerwerf maakt ‘Vonk!’ op inzichtelijke manier duidelijk hoe je ook op andere manieren geld kunt verdienen of kosten kunt besparen. Daarbij staat centraal hoe je maatschappelijke activiteiten opzet en aan innovatie in de samenleving werkt. De auteur introduceert daarbij het begrip ‘maatschappelijke-winstorganisaties’.

Praktijkvoorbeelden
Vonk! is bestemd voor iedereen die zich inzet voor de ontwikkeling en het welzijn van de samenleving. Dat kan gaan om sport, welzijn, kunst en cultuur, religie, natuur en milieu, onderwijs, jeugd- en ouderenwerk, gezondheidszorg en ontwikkelingssamenwerking. In het boek staan ruim vijftig praktijkvoorbeelden van mensen en organisaties die met een ‘Vonk!’ werken.

Handboek Friendraising
Behalve een presentatie over ‘Vonk!’ zal ook Vera Peerdeman spreken over haar ‘Handboek Friendraising’ en kunnen de bezoekers van deze Vakmiddag uitgebreid netwerken. Tijdens de netwerkpauzes kunnen de boeken aangeschaft worden én voorzien van een handtekening van de auteur.

De gratis Vakmiddag start om 15.00 uur en heeft plaats in Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen.

Aanmelden voor 5 juli: klik hier en stuur een e-mail met de header 'Ik kom naar de Vakdag op 5 juli in Breukelen’. Vermeld voornaam, achternaam, organisatie en functie.
gerelateerde items