PR-medewerker bij Dance Company Nanine Linning

20 september 2018, 05:00
PR-medewerker bij Dance Company Nanine Linning
PR-medewerker bij Dance Company Nanine Linning
Functie: PR-medewerker
Organisatie: Dance Company Nanine Linning
Aantal uren: in overleg 
Locatie: Nederland
Vervaldatum: 1 oktober
 
Nanine Linning (1977, Amsterdam) verlaat bewust het gebaande theatrale pad met haar artistieke visie door dans, design, video, muziek, technologie/wetenschap, beeldende kunst en mode te integreren in haar werk. Haar fysieke choreografieën en out of the box concepten refereren zowel aan menselijke emoties als aan aspecten van culturele geschiedenis en maatschappijkritiek. Als artistiek regisseur en entrepreneur focust Linning zich op het creëren van een innovatieve samenkomst van kunst en publiek, pers, politici en sponsoren. In de afgelopen 18 jaar won ze meerdere prijzen.
Dance Company Nanine Linning is per direct op zoek naar een
 
PR medewerker
(omvang in overleg)

Wij zoeken een PR medewerker met goede social media skills om onze tournee van de bekroonde voorstelling BACON bij pers en publiek onder de aandacht te brengen voor onze Nederlandse tournee van 2 oktober tot 18 november 2018. De focus ligt hierbij op de met de Zwaan voor Beste Dansvoorstelling onderscheiden productie over het werk en leven van schilder Francis Bacon en het door Nanine Linning nieuw opgezette onafhankelijke dansgezelschap in Duitsland. Hiervoor willen wij aandacht in Nederlandse pers en magazines genereren.

Deze opdracht kan leiden tot een langdurige (freelance) samenwerking met één van de spannendste dansmakers in Europa. Meer informatie over het werk van Nanine Linning en haar ensemble vind je onder: www.naninelinning.nl.

Taken:
·      PR social media: updates/news/messages, opzetten van korte campagnes.
·      PR voor landelijke pers (versturen van persberichten, aanbieden van interviews aan kranten en tijdschriften).
·      Lokale pers benaderen in Eindhoven, Arnhem, Heerlen, Drachten, Utrecht, Amsterdam met als doel om publiek te genereren om te komen kijken naar de voorstellingen in deze steden.
·      Contacten leggen met lokale kunstopleidingen en andere culturele instellingen om voorstelling onder de aandacht te brengen.
·      Eventuele ondersteuning en aanknoping van onze PR met die van de 6 theaters waar we spelen.

Locatie:
Deze functie kan vanuit huis uitgevoerd worden en is zeer flexibel in werktijden. Het betreft een kortlopend project waarvoor we iemand zoeken die een boost kan geven aan onze bekendheid met als doel meer publiek te bereiken voor de voorstelling.
Fee in overleg

Contact:
Graag een mailtje sturen met motivatie en CV naar: office@naninelinning.nl
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items