Toon alles (1)

Plaatsvervangend directeur Nierstichting overleden

9 februari 2016, 00:00
Lidy Vlaskamp
Lidy Vlaskamp
Lidy Vlaskamp, manager Zorg&Innovatie en plaatsvervangend directeur van de Nierstichting, is op 7 februari overleden. Vlaskamp vervulde in het verleden verschillende lijn- en staffuncties in de gezondheidszorg. In deze hoedanigheid was zij medeverantwoordelijk voor ontwikkeling van beleid en de vertaling van wetgeving naar de praktijk in de gezondheidszorg. Ook was Vlaskamp jaren werkzaam als docent Gezondheidsrecht.
 
‘Diep geraakt zijn wij door het overlijden van onze collega Lidy Vlaskamp’, meldt directeur Tom Oostrom. ‘Ruim vijf jaar was Lidy onze gedreven, energieke en altijd betrokken manager van de afdeling Zorg & Innovatie. Met haar verpleegkundige achtergrond en haar scherpe blik als jurist ging ze nooit de confrontatie uit de weg. Zo gaf ze kleur en structuur aan de ambities van de Nierstichting. Ze was voor ons een inspirator en coach. Zelfs na het verlies van haar dochter Sascha was ze er voor ons als collega en als mens.’
 
‘Wij zullen Lidy heel erg missen. Wij leven bijzonder mee met haar man Erro en dochter Fieke, en hopen dat zij de kracht vinden om met Lidy in hun hart invulling te blijven geven aan hun leven’, aldus Oostrom.
gerelateerde items