Toon alles (2)

Petra Sleven nieuwe directeur Stichting VIER VOETERS

16 mei 2019, 06:00
Sinds medio april bekleedt Petra Sleven de functie van directeur bij Stichting VIER VOETERS, de Nederlandse tak van de internationale dierenwelzijnsorganisatie FOUR PAWS, meldt Stichting VIER VOETERS.
 
Sleven heeft zowel in de profitwereld als in de goede doelensector gewerkt, onder meer bij Stichting AAP. Na de afgelopen jaren als consultant en interim manager te hebben gewerkt voor o.a. UNHCR en World Vision, zet Sleven zich nu opnieuw in voor dierenwelzijn.

'Ruimte om te groeien'

“Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe rol als directeur bij Stichting VIER VOETERS”, zegt Petra Sleven. “Een organisatie waar wereldwijd mensen met verschillende achtergronden samenwerken met maar één doel: dierenwelzijn naar een hoger niveau tillen. In Nederland is er veel ruimte om te groeien en om dierenwelzijn meer onder de aandacht te brengen. Met mijn passie voor dieren en vanuit mijn brede achtergrond, draag ik daar graag aan bij.”
 
Ook Jacqueline van Hoorn, bestuurslid van Stichting VIER VOETERS, is blij met het aantreden van Sleven. “En niet alleen ik, maar ik spreek namens het hele bestuur. Met de komst van Petra hopen we de groei die we in Nederland voor ogen hebben te realiseren. We kijken uit naar een lange en fijne samenwerking.”

(Bron: Stichting VIER VOETERS)
 
 
gerelateerde items