Personalia: Linders algemeen directeur De Lotto

19 juni 2008
Nieuws | | Personalia

AMSTELVEEN (19 juni) - Harrie Linders volgt interim algemeen directeur Hans Schraders op bij De Lotto. Het bestuur wordt teruggebracht tot een eenhoofdige leiding. Tjeerd Veenstra zal als directeur/senior adviseur aan De Lotto verbonden blijven.


Hans Schraders, partner bij Boer & Croon, was sinds augustus 2007 algemeen directeur ad interim. Hij maakt nu dus plaats voor Harrie Linders, die eerder werkzaam was bij Bertelsmann Nederland en Endemol. Bij die laatste organisatie leidde hij Endemol Zuid-Afrika.

 


De Lotto steunt onder andere de sport. Als voormalig lid van de nationale zwemploeg heeft Linders veel affiniteit met topsport.

 


Het bestuur van De Lotto wordt teruggebracht tot één persoon. Tjeerd Veenstra zal een andere taakinvulling krijgen. Hij zal zich als directeur/senior advisor gaan richten op de juridische en politieke ontwikkelingen binnen de Nederlandse en Europese kansspelmarkt. Veenstra heeft zich de laatste jaren een actief tegenstanders getoond van liberalisering van de Nederlandse kansspelmarkt.