Personalia

19 april 2007, 08:59
Heel wat mutaties op de filantropische marktplaats deze week. Frank Dales wordt directeur van de Dierenbescherming. Jacqueline Brens wordt hoofd fondsen- en ledenwerving bij Amnesty en Adrie de Kluijver volgt Adri Kemps op als adjunct-directeur van het Centraal Bureau Fondsenwerving.


Dales Directeur Dierenbescherming

Enkele dagen terug heeft de Dierenbescherming laten weten dat Frank Dales de in november 2006 vertrokken directeur Thomas Posthumus Meyes opvolgt. Dales is op dit moment nog burgemeester van de gemeente Breukelen. Daarvoor was hij wethouder in Alphen aan de Rijn. Dales moet nog benoemd worden door de Algemene Vergadering. Dat zal waarschijnlijk gebeuren op 3 mei aanstaande. Begin juni legt Dales zijn ambtsketen af.

 


De Klujiver volgt Kemps op

Afgelopen jaar nam Jos Zwartjes afscheid als directeur van het CBF. Adjunct-directeur Adri Kemps volgde hem op. Daarmee ontstond wel een vacature. Die is nu vervuld. Adrie de Kluijver treedt per 4 juni bij het CBF in dienst als adjunct-directeur. De Kluijver is bedrijfseconoom, werkte enige tijd bij ING en is op dit moment nog werkzaam als hoofd fondsenwerving bij Solidaridad.

 


Brens naar Amnesty

Per 1 juni heeft Amnesty International een nieuw hoofd fondsen- en ledenwerving. Jacqueline Brens (zie foto), nu nog fondsmanager bij Kinderstem, gaat de functie vervullen. Zij verlaat Kinderstem daarvoor op 3 mei.
 

gerelateerde items