Pepijn van Dijk nieuwe directeur VVD-partijbureau

Pepijn van Dijk nieuwe directeur VVD-partijbureau
Pepijn van Dijk nieuwe directeur VVD-partijbureau
5 mei 2021
Nieuws | | Personalia

Per 1 mei is Pepijn van Dijk gestart als nieuwe directeur van het VVD-partijbureau. Van Dijk was directeur van ontwikkelingsorganisatie VSO en actief in de goede doelenwereld als spreker, schrijver en trainer. Van Dijk volgt Stephanie ter Borg op, die aan de slag gaat als directeur bij REWIN.
 
Van Dijk heeft verschillende organisaties opgezet en geleid; op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke innovatie en tech for good. Hij houdt zich dan ook bezig met thema’s als klimaatverandering, technologie en vooruitgang. Zo was hij directeur van VSO, een organisatie die werkt aan blijvende verandering in de armste gebieden van Afrika en Azië.
 
Partijbureau
Volgens het VVD-partijbureau zal Van Dijk zich de komende tijd verder bouwen aan een ‘moderne, veerkrachtige en liberale club’. Juist in tijden van versplintering en polarisatie vindt het partijbureau ‘innovatie en veerkracht van belang’. Onder de leiding van Van Dijk moet de VVD als vereniging verder verstevigt worden en voorop blijven lopen op het gebied van digitale innovatie, het betrekken van leden en het verbreden van de partij.
 
Bron: VVD – partijbureau
Klik hier voor de website van Pepijn van Dijk
Lees ook: ‘Welke politieke wind waait er voor filantropie na 17 maart?’
VVD