Paulien Boone wint Young Fundraising Talent wedstrijd

Paulien Boone wint Young Fundraising Talent wedstrijd
Paulien Boone wint Young Fundraising Talent wedstrijd
17 februari 2014
Nieuws | | Personalia

De stelling ‘Kennen wij elkaar niet ergens van...?’ vormde dit jaar de uitdaging voor de deelnemers aan de tweede Young Fundraising Talent wedstrijd. Waar fondsenwervers zich dit jaar stortten op de stelling ‘Donateurs laten zich niet binden’, is deze tweede stelling breder van opzet en behoorlijk pittig. De inzendingen waren zeer divers, zowel inhoudelijk als voor wat betreft de stijl en opbouw. Paulien Boone van de Stichting CHOICE for Youth and Sexuality, werd uitgeroepen tot winnaar.

De acht ontvangen essays werden door de jury beoordeeld, bestaande uit: Reinier Spruit (International Fundraising Manager en bedenker/blogger van 101fundraising), Arthur Offers (Lid van de Raden van Toezicht van Stichting Eigen Kracht Centrale en Stichting Greenwish), Peter Goudkamp (algemeen directeur Delphi Fondsenwerving), Hanneke Lenkens (directeur IF), Marlous van Oorschot (fondswerver bij Rutgers WPF en winnaar van de YFT-award 2013) en Daniëlle Hermans (auteur). De beoordeling vond plaats op een aantal criteria als inhoud, originaliteit, argumentatie en overtuigingskracht, opbouw, leesbaarheid en stijl.

De winnaar
‘De rode draad van het winnende betoog van Boone is de grote waarde van vriendschap, een thema dat elke lezer zal aanspreken, simpelweg omdat iedereen die waarde niet alleen kent maar ook herkent en erkent’, aldus de jury.

Klik hier voor het winnend essay.