Toon alles (2)

Paul Huijts nieuwe voorzitter bestuur Stichting Fonds 1818

26 september 2019, 06:00
Paul Huijts nieuwe voorzitter bestuur Stichting Fonds 1818
Paul Huijts nieuwe voorzitter bestuur Stichting Fonds 1818
Paul Huijts neemt op 1 januari 2020 het voorzitterschap van het bestuur van Stichting Fonds 1818 over van Jan Schinkelshoek. Huijts is sinds 2014 secretaris-generaal van het Ministerie van Algemene Zaken en heeft een lange carrière binnen de rijksoverheid.

Daarnaast was Huijts tot voor kort lid van de Raad van Toezicht van Stichting Stedelijk Voortgezet Onderwijs Zoetermeer. Eerder was hij voorzitter van het bestuur van Stichting Stadstheater Zoetermeer. Verder is Huijts nog altijd lid van de Raad van Advies van Nationaal Park de Hoge Veluwe en adviserend lid van het Nationaal Comité 4 en 5 Mei.

Groot netwerk

Schinkelshoek maakte de statutair bepaalde maximale tijd van 9 jaar deel uit van het bestuur van Stichting Fonds 1818 waarvan 6 jaar als voorzitter. Schinkelshoek over Huijts: ”Het bestuur is verheugd met de komst van een nieuwe voorzitter met een warm hart voor de regio, een groot netwerk binnen maatschappelijke organisaties en hooggewaardeerde bestuurlijke ervaring."

In het bestuur zitten nu Jan Schinkelshoek (voorzitter tot en met 31 december 2019), Lian Merkx, Noor van den Bergh, Auke Leenstra en Sjoerd Eisma (secretaris en penningmeester).

Fonds 1818

De stichting Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij. Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren in de regio’s Delft, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.
 
gerelateerde items