Toon alles (2)

Patricia Heemskerk nieuwe fondsenwerver bij Giro555

16 maart 2018, 06:05
Patricia Heemskerk
Patricia Heemskerk
Patricia Heemskerk is aangesteld als interim-fondsenwerver bij Giro555/Oxfam Novib. Heemskerk (44) heeft de opdracht gekregen om voor Giro555 de fondsenwerving te innoveren. Het betreft een nieuwe, tijdelijk functie.
 
Heemskerk gaat met behulp van collega’s van het bureau en de elf deelnemers de huidige en toekomstige donatiemogelijkheden in kaart brengen. Ze is verantwoordelijk voor het uitzoeken van nieuwe innovatieve betaalmogelijkheden en de ontwikkeling hiervan. De nieuwe fondsenwerver heeft vijftien jaar ervaring in de sector als interim fondsenwerver/ Customer Experience Manager en werkt naast Giro555 nog steeds voor andere organisaties.
 
‘Frisse blik’
‘Een experience designer die oog heeft voor de klant’, noemt ze zichzelf. ‘Als interim marketing professional is het mijn uitdaging om met een frisse blik te kijken naar de marktbewerking en op zoek te gaan naar nieuwe customer insights waar vervolgens aangescherpte proposities ontwikkeld kunnen worden. Verder hou ik het marketing-/ communicatieveld goed in de gaten omtrent nieuwe ontwikkelingen’, aldus Heemskerk.
 
Heemskerk is lid van de DDMA, NIMA, PIM, Platform Klantgericht Ondernemen en DeMeter.
 
►Heb je onlangs ook een nieuwe functie gekregen, mail dan je informatie met foto naar info@dedikkeblauwe.nl.
 
gerelateerde items