Toon alles (1)

PASPOORTEN: Wilt u nog mee in de komende editie?

27 juli 2016, 18:00
Het kan nog...net!
Het kan nog...net!
Een belangrijk onderdeel van onze jaargids DDB3 is de sectie met paspoorten van bestuurders, organisaties en dienstverleners. Hierin presenteren zij zich op een redactionele, inhoudelijke wijze voor een (lezers)publiek van major donors en hun adviseurs. Wilt u niet ontbreken in de komende gedrukte editie? U kunt nog mee, maar dan moet u snel beslissen...
 
Grote gevers en hun adviseurs zijn niet altijd geïnteresseerd in hoempapaverhalen over hoe geweldig uw organisatie wel niet is. Uit onderzoek van Filantropie In Nederland blijkt zonneklaar dat ze vooral inhoudelijk geïnformeerd willen worden. Het opnemen van een filantropisch paspoort (zowel van individuele bestuurders als van organisaties) is een uitstekend instrument om de belangstelling van major donors te wekken.
 
Niet alleen wordt zo'n paspoort opgenomen in de gedrukte jaargids, maar ook gepubliceerd in uw eigen 'Newsroom' op de website. Dat betekent dat u 24/7 zichtbaarheid heeft met het laatste nieuws over uw organisatie (jaarverslagen, filmpjes, persberichten) binnen de journalistieke omgeving van De Dikke Blauwe.
Neem nú contact op met uitgever Johan Dijk (06-15894245) en verzeker uw organisatie van een plek in onze gedrukte Dikke, zodat u straks niet ontbreekt in de laatste editie van hét hand- en inspiratieboek over doneren en sociaal investeren, dat straks weer op de bureaus van notarissen, adviseurs, beleidsmakers, politici en bestuurders staat.
 
►Eerst maar eens zien of die Dikke iets is voor uw organisatie? Reserveer dan nu vast een exemplaar van De Dikke Blauwe3: klik hier.

►Direct een paspoort reserveren zodat u nog net mee kan in de nieuwste gedrukte editie? Klik hier.
 
Let op: abonnees ontvangen een extra korting van 2 tientjes op de aanschafprijs + een extra attentie; voor niet-abonnees hebben wij ook een zeer aantrekkelijke aanbieding!
 
gerelateerde items