Pascal de Smit wordt nieuwe directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland

21 november 2019, 06:00
Pascal de Smit wordt nieuwe directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland
Pascal de Smit wordt nieuwe directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland
Per 1 januari 2020 wordt Pascal de Smit benoemd tot directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland. De Smit volgt hiermee Sef van Ments op, die deze functie sinds juni 2019 bekleedt.
 
De Smit heeft jarenlange ervaring in de goededoelensector. Op dit moment is hij werkzaam als directeur van World Animal Protection Nederland. Onder zijn leiding is de merkbekendheid gegroeid, heeft de organisatie de CBF-erkenning verkregen en is er een nieuwe groeistrategie geïmplementeerd.

Kwetsbare kinderen

Pascal de Smit: 'Ik ben erg blij dat Kinderpostzegels het vertrouwen in mij heeft uitgesproken om de organisatie de komende jaren verder te brengen. Ik kijk ernaar uit om met het team de uitdagingen die er liggen op te pakken en daarmee het perspectief voor kwetsbare kinderen te verbeteren.'
 
Barbara de Kort, voorzitter raad van toezicht. Is blij met de komst van De Smit: 'Ik ben ervan overtuigd dat Pascal de Smit de juiste competenties en ervaring heeft om de toekomst van Kinderpostzegels vorm te geven. Hierbij zal het accent komen te liggen op een sterkere verbinding tussen de jaarlijkse Kinderpostzegelactie en de projecten die hiermee gefinancierd worden’.

Kinderpostzegelactie

Kinderpostzegels, bekend van de Kinderpostzegelactie, zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen, waar ook ter wereld. Onder het motto ‘voor kinderen door kinderen’ brengt Kinderpostzegels daadkracht, kennis en ervaring, geld, actie en support bij elkaar voor kinderen die in hun ontwikkeling worden bedreigd.
 
gerelateerde items