Toon alles (2)

Partin en Wilde Ganzen houden verhalenwedstrijd

7 juli 2014, 04:00
Partin en Wilde Ganzen houden verhalenwedstrijd
Partin en Wilde Ganzen houden verhalenwedstrijd
Partin en Wilde Ganzen organiseren een verhalenwedstrijd voor KleineGoedeDoelen. Particuliere initiatieven worden uitgenodigd een verhaal te schrijven over de resultaten en de impact van hun project.

Hoe is het gegaan met het project dat u ondersteunt? Zat het mee, zat het tegen, is het helemaal gelukt of maar een beetje? En hoe wist u dat? Welke resultaten heeft u gemeten? Berichten over hoe het nou werkelijk gaat, met alle  hindernissen, alle onverwachte mee- of tegenvallers, - dát zijn de verhalen over ontwikkelingssamenwerking die er toe doen. Die geven immers een reëel beeld. Maar die verhalen worden door het brede publiek zelden gehoord. Daar hebben we allemaal last van. Want het publieksvertrouwen loopt terug en dat terwijl er al veel bereikt is.

Kleine Goede Doelen
Daarom organiseren Partin en Wilde Ganzen de Verhalenwedstrijd voor Kleine Goede Doelen met twee hoofdprijzen van elk € 3500,-. Kleine Goede Doelen is een website bedoeld om het Nederlandse publiek kennis  te laten maken met het werk van kleine goede doelen in de Internationale Samenwerking. De artikelen zijn voorbeelden van projecten die zijn uitgevoerd door particuliere initiatieven in het algemeen en door deelnemers van Partin in bijzonder.
gerelateerde items