Oranje Fonds zoekt maatschappelijke ondernemers

26 januari 2012
Nieuws | | Goede doelen

AMSTERDAM (26 januari) - Het Oranjefonds start de derde jaargang van het Groeiprogramma. In dit programma worden succesvolle projectleiders een jaar lang door coaches en experts begeleid om hun lokale initiatief nationaal op de kaart te zetten. Naast inhoudelijke ondersteuning bij de groei, ontvangt het project ook financiële ondersteuning. Het fonds is momenteel op zoek naar nieuwe deelnemers.


Het Oranjefonds ontwikkelde het intensieve training- en coachingtraject samen met McKinsey & Company. Het programma bestaat uit onder meer het ontwikkelen van een organisatiemodel, het vinden van de juiste partners, ontwikkeling van leiderschapscapaciteiten, vergroten van juridische, financiële en communicatieve vaardigheden, coaching uit het bedrijfsleven en een bijdrage van maximaal € 50.000,- per jaar gedurende 3,5 jaar. Om deel te nemen aan het Groeiprogramma moet het initiatief nieuw en vooruitstrevend zijn en succesvol op lokaal niveau.


Voorlichtingsbijeenkomst

Op donderdag 16 februari is er een voorlichtingsbijeenkomst in Utrecht. Hier wordt uitgebreid ingegaan op de inhoud en selectie van het Groeiprogramma. Ook komen deelnemers van eerdere lichtingen aan het woord over hun ervaringen. Klik hier om u aan te melden. Voor meer informatie is de website beschikbaar.


Meepraten over dit onderwerp op Twitter? Klik hier


jwroseboom Jan Willem Roseboom

Heb je een sociaal initiatief en wil je groeien? Het oranje Fonds start met editie 3 van het Groeiprogramma!



EstherMVOPeople EstherSchoustra

Gezocht: sociale ondernemers met ambitie voor het
#Oranje Fonds Groeiprogramma. Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst. http://www.oranjefonds.nl/groeiprogrammagroeiprogramma.


NewTreeCompany NewTree Company

Oranje Fonds daagt sociale initiatieven uit tot landelijke groei: Oranje Fonds Groeiprogramma wegens succes nogm...
http://t.co/muLEk561