Toon alles (2)

Oproep Partos: stuur je innovatie in voor de Spindle Awards

11 juli 2017, 08:00
Heb je een innovatief project ontwikkeld dat je graag zou willen doorontwikkelen en opschalen? Schrijf dan in voor de Spindle Innovation Awards van Partos, de koepel van organisaties in ontwikkelingswerk. De beste kandidaten maken kans op zowel de publieks- als de juryprijs. Die laatste levert vijfduizend euro op om hun concept op te schalen.  
 
Om innovatie binnen ontwikkelingssamenwerking te stimuleren organiseert The Spindle (het innovatieprogramma van koepel Partos) het Partos Innovatiefestival op 12 oktober a.s. Op dit festival wordt bekend wie de winnaars zijn van de twee prijzen voor Beste Innovatie: de juryprijs en de publieksprijs.
 
De innovatie met de meeste stemmen op de Spindle-website krijgt de juryprijs, terwijl de Spindle-jury aan de hand van live pitches bepaalt wie de overall-winnaar wordt van de Best Innovation Award.
 
►Deadline voor het insturen van je innovatie is 31 augustus a.s.
♦Voor de voorwaarden en spelregels om mee te doen: klik hier.
NIEUW: DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal. Aanmelden: klik hier
gerelateerde items