Opleidingen Instituut Fondsenwerving gaan verder in IF-Academy

18 mei 2011


AMSTELVEEN (19 mei) - De vakgerichte opleidingen van het Instituut Fondsenwerving (IF) zijn verzelfstandigd onder de naam IF-Academy. Het IF heeft hiermee tot doel verder te professionaliseren en zocht daartoe samenwerking met KMBV/Avicienna, Vakblad Fondsenwerving en de Nationale Grote Clubactie.



KMBV/Avicienna gaat zich in de nieuwe samenwerking toeleggen op het verstevigen van het opleidingsaanbod in de zorgsector. Vakblad Fondsenwerving organiseert workshops voor startende fondsenwervers die kunnen worden ingezet als elementen voor de IF opleiding fondsenwerving A en de Grote Clubactie geeft de IF-Academy toegang tot een belangrijke groep nieuwe toetreders binnen de sector, namelijk de sport.



Specialist

"Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met deze professionele partners", aldus Hanneke Lenkens, directeur van het IF. "Het Instituut Fondsenwerving heeft een stevig fundament gelegd met de basisopleiding fondsenwerving A en de beroepsopleiding fondsenwerving B, masterclasses over actuele fondsenwervende onderwerpen, maar ook met de bijzondere leergangen over Nalatenschapswerving en Merkenbouw. Door de samenwerking met deze drie partners verstevigt de IF-Academy haar positie en kan het zich verder ontwikkelen als de specialist op het gebied van opleidingen binnen onze sector".