Toon alles (2)

Opleiding Fundraising Grantmaking & Sponsoring bestaat tien jaar

17 juni 2019, 05:55
Opleiding Fundraising Grantmaking & Sponsoring bestaat tien jaar
Opleiding Fundraising Grantmaking & Sponsoring bestaat tien jaar
Aankomende donderdag 20 juni viert Windesheim het tienjarige bestaan van het cursus- en minoraanbod Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S). Het jubileum wordt gevierd op de Windesheim Campus in Zwolle.
 
Peter Scholten kijkt tijdens de viering op 20 juni naar goede doelen en naar hoe we 'fundraising great again' kunnen maken. Scholten: ‘Impactmeting is hiervoor van belang, maar lijkt soms meer een marketingtruc. Meerwaarde van een investering meet je niet met databases. Wil je de werkelijke meerwaarde van bijvoorbeeld een cultureel of een sociaal doel meten, dan moet je vooral de eindgebruiker bevragen.’ Hij gaat uitgebreid in op de waarde van goede doelen, op impact en op de rol van de fondsenwerver hierin. 
 
Programma en aanmelden
Geïnteresseerden zijn van 16.30 – 20.00 uur van harte welkom op de Windesheim-campus te Zwolle. Het '10 jaar FG&S'-jubileum wordt gevierd in de H-kantine, H2.03 (H-gebouw 2e verdieping) en start om 16.45 uur. In het programma is ook ruimte voor ontmoeting en netwerken onder het genot van een goede hap en aansluitend een drankje. Voor leden van PhilanthroPassion (de FG&S-alumni van Windesheim) en andere belangstellenden is de toegang vrij.
 
Wees er snel, bij want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan t/m woensdag 19 juni: klik hier.
 
gerelateerde items