Toon alles (2)
Edwin Venema

Open avond Windesheim met Fundraising, Grantmaking & Sponsoring

21 december 2016, 14:00
Woensdag 11 januari houdt hogeschool Windesheim in Zwolle een Open Avond met een breed scala aan cursussen en (deeltijd-)opleidingen, waaronder het cursusaanbod Fundraising, Grantmaking & Sponsoring (FG&S). Ook krijgen cursisten die recent succesvol hebben deelgenomen, de behaalde certificaten FG&S uitgereikt. 
 
In 2017 biedt Windesheim gedurende de maanden februari tot en met april bij voldoende belangstelling opnieuw het cursusprogramma FG&S aan.
‘De belangstelling voor de cursus was het afgelopen najaar ongekend goed en ook voor komend jaar komen de aanmeldingen nu alweer binnen, zodat we wellicht komend voorjaar opnieuw met een groep kunnen starten. Windesheim kiest bewust voor niet te grote groepen, om een optimale interactie tussen cursist en docent te bereiken. Cursisten zijn hierover erg lovend en ook over de balans in de inhoud van de modules. En snelle aanmelders pakken vóór 1 januari a.s. nog een vroegboekkorting mee’, aldus projectleider FG&S Bert Sleijster.
 
Bezoekers zijn welkom op 11 januari v.a. 19.00 uur.
Meer info over het cursusaanbod Fundraising Grantmaking & Sponsoring? Klik hier.
►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
gerelateerde items