Online Redacteur (freelance of zzp) bij Prins Bernhard Cultuurfonds

16 juli 2018, 05:45
Online Redacteur (freelance of zzp) bij Prins Bernhard Cultuurfonds
Online Redacteur (freelance of zzp) bij Prins Bernhard Cultuurfonds
Functie: Online Redacteur (freelance of zzp)
Organisatie: Prins Bernhard Cultuurfonds
Aantal uren: 20-24 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 20 juli
 
Wil jij online teksten schrijven voor de website & social kanalen; foto’s, korte video’s & stories maken en met allerlei vormen van content onze doelgroepen met ons verbonden houden, dan zoeken we jou! Tenminste… als je recent bent afgestudeerd (journalistiek of communicatie/media/PR) en al enige werkervaring hebt of een aantal relevante stages met succes hebt afgerond.

Wij zoeken…
Een enthousiaste, goede en snelle online redacteur met ervaring in beeldredactie & social media, die freelance of als zzp’er ca. drie dagen in de week onze contentkanalen wil vullen met alle mooie projecten die het Cultuurfonds ondersteunt. En dat zijn er zo’n 3500 per jaar. Werk aan de winkel dus! In een fantastische, inspiratievolle en leerzame omgeving. Ruimte voor eigen inbreng, veel leuke collega’s om mee samen te werken en flexibiliteit om je werkweek in te delen.

Wij bieden…
Een hartstikke leuke baan in hartje Amsterdam en een mooie opstap naar een verdere carrière in de journalistiek of communicatie/PR.

Ja ik wil de baan!
Wil je de baan? Reageer dan snel, voor vrijdag 20 juli 2018, en stuur je motivatiebrief en CV naar pers@cultuurfonds.nl
Eerst meer weten over de functie? Bel dan met Muriel Rive of Erica Bronkhorst, senior communicatie adviseurs van het Cultuurfonds, op 020 520 6130. www.cultuurfonds.nl
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items