Online Marketing Manager bij Nationale Opera & Ballet

21 augustus 2018, 05:57
Online Marketing Manager bij Nationale Opera & Ballet
Online Marketing Manager bij Nationale Opera & Ballet
Functie: Online Marketing Manager
Organisatie: Nationale Opera & Ballet
Aantal uren: 38 uur 
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 2 september
 
Nationale Opera & Ballet aan het Waterlooplein in Amsterdam is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet, twee gezelschappen die nationaal en internationaal tot de top gerekend worden. Dat hoge niveau wordt mede bereikt doordat alles voor de voorstellingen, van pruiken tot grote decorstukken, in de eigen ateliers wordt gemaakt. Alles bij elkaar zijn we met zo’n zeshonderd vaste medewerkers.
De artistieke kwaliteit, de vooruitstrevende techniek en vernieuwingsdrang maken van Nationale Opera & Ballet een unieke en inspirerende werkplek, zowel voor mensen met als zonder kennis van opera en ballet.

Vanwege het vertrek van onze huidige medewerker zijn wij op zoek naar een

Online Marketing Manager

(1 fte, 38 uur per week)

Als online marketing manager geef je leiding aan het Online team van Nationale Opera & Ballet. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de optimalisatie van online sales, customer experience, loyalty en naamsbekendheid middels website, e-mailmarketing, content, social media en online advertising. De impact van het online team is de afgelopen jaren enorm gegroeid, aan jou om deze groei verder voort te zetten. Jij bepaalt de koers, bewaakt de planning, bent de aanjager van alle online vernieuwingen en neemt de organisatie hierin mee.

Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt en schakelt snel om in te kunnen spelen op veranderingen. Op een strategisch/tactisch niveau werk je samen met collega-marketing managers (opera, ballet en corporate) en in- en externe partners om de verschillende publiekssegmenten te bedienen met producten, diensten en events rondom de voorstellingen en andere activiteiten van Nationale Opera & Ballet.
Met enige regelmaat treed je op als projectleider. Je beheert een eigen budget. Voor het maken van beeldmateriaal heeft Nationale Opera & Ballet professionele filmmakers in dienst. Het online team is onderdeel van de afdeling Marketing, Communicatie & Verkoop, je rapporteert aan het afdelingshoofd.

De functie-eisen
Je bent een ondernemende marketing manager met een afgeronde opleiding op HBO-/WO-niveau en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je weet alles van online marketing en ziet als eerste kansen en trends om op in te spelen. Je bent een goede organisator en schakelt effectief tussen denken en doen. Je hebt ervaring met leidinggeven. Daarnaast beschik je over een goed ontwikkeld commercieel inzicht en ben je creatief en overtuigend in je aanpak en voorstellen. Je hebt er geen probleem mee om ook zelf bij te springen in de uitvoering. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel in het Nederlands als Engels uitstekend. Een van je drijfveren om voor deze baan te gaan is je liefde voor kunst en theater en je interesse in opera en ballet. Het is voor jou geen probleem om met enige regelmaat buiten kantoortijden te werken.

Ons aanbod
Een aanstelling voor in eerste instantie voor de duur van 12 maanden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 2.950,- en maximaal € 4.216,- bruto per maand. Dit bedrag is exclusief 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Verder bieden we een interessante plaatskaartenregeling voor de absolute top van opera- en balletvoorstellingen.
Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, ook als ze nog weinig bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet.

Informatie en procedure
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joke Manson, P&O adviseur, telefoonnummer 020-551 8200 of via j.manson@operaballet.nl. (Gelieve je sollicitatie niet naar dit adres te sturen. Deze wordt niet in behandeling genomen).
Belangstellenden kunnen tot en met 2 september 2018 hun gemotiveerde sollicitatiebrief met cv insturen. Zonder motivatiebrief en cv kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items