Online Marketeer bij WKOF

23 april 2019, 05:05
Online Marketeer bij WKOF
Online Marketeer bij WKOF
Functie: Online Marketeer
Organisatie: Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Aantal uren: Minimaal 30 uur per week
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 5 mei 2019
 
Een wereld zonder kanker heeft meer dan onderzoekers nodig. Wij zoeken een ambitieuze Online Marketeer. We zien het allemaal voor ons. Onderzoekers achter een microscoop in een lab. Of artsen in een ziekenhuis. Maar een wereld zonder kanker heeft meer dan experts in witte jassen nodig. Ook jij als ambitieuze Online Marketeer kan het verschil maken. Met jouw talent zorg je ervoor dat al dit levensreddend werk gedaan kan worden. 
 
Wie zoeken wij? 
Per direct zoeken wij een Online Marketeer die barst van de ambitie en passie om de beste te zijn in het vak. Een marketingheld die alles uit de kast haalt om onze missie mogelijk te blijven maken. 
 
Omschrijving 
Je ontwikkelt online marketingcampagnes gericht op het werven van fondsen. Zo ontwikkel je op de ene dag een inspirerende online mailing met duidelijke conversiedoelen, en op de andere promoot je onze online platform voor acties. Je informeert het publiek over onze missie via verschillende digitale communicatiemiddelen en krijgt mensen in beweging om het te steunen. 
 
Jouw kenmerken 
• Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau. 
• Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting digitale marketing, digitale media, marketing, commerciële economie of sales. 
• Je bent ervaren in online marketing en weet je weg te vinden in digitale media met als doel meetbare resultaten. 
• Je hebt ervaring in het schrijven en ontwikkelen van online content. 
• Je staat stevig in je schoenen en zoekt zelf nieuwe uitdagingen in je werk. 
• Je combineert creativiteit met targets en plannen. 
• Je weet als geen ander dat elke euro die je binnenhaalt meer onderzoek en voorlichting mogelijk maakt. 
 
Wat krijg je ervoor terug? 
• Een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring. Zet je talent voor onderhandeling in en overtuig ons. 
• Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. 
• Uitdagend werk waarmee je het beste uit jezelf kan halen. 
• Heerlijk werkfruit en de beste tips voor een gezonde leefstijl. 
• Elke dag een stap dichterbij een wereld zonder kanker. 
 
Waar ga je werken? 
Je wordt deel van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds-team op ons nieuwe kantoor in Amsterdam. Een mooie locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. 
 
Over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds 
Wij zijn al 25 jaar in Nederland de expert in voeding en leefstijl in relatie tot kanker. De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. 
 
Solliciteer op deze functie 
Herken je jezelf in deze functie? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en een korte motivatiebrief uiterlijk zondag 5 mei naar werken@wkof.nl. We kijken er naar uit je te ontmoeten. 
 
Voor meer informatie kun je van maandag tot en met donderdag bellen met Petra Vriesema of van dinsdag tot en met vrijdag met Angelique Thodé op 020 344 95 95. 
 
Is marketing je passie, en wil je kanker uit de wereld krijgen? Ga jij ervoor zorgen dat we ons belangrijk onderzoek en voorlichting kunnen blijven financieren? Samen kunnen we zoveel bereiken. Solliciteer direct!
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items