Toon alles (2)

Online marketeer bij Siriz

20 juli 2018, 06:00
Online marketeer bij Siriz
Online marketeer bij Siriz
Functie: Online marketeer
Organisatie: Siriz
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Gouda
Vervaldatum: 2 september
 
Siriz is gespecialiseerd in preventie van en hulpverlening bij onbedoelde zwangerschap. Wij geven preventielessen aan jongeren om het aantal onbedoelde zwangerschappen terug te dringen. Daarnaast bieden wij psychosociale hulpverlening en opvang aan onbedoeld zwangere vrouwen. Siriz is in 2010 ontstaan uit de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK). De VBOK zet zich in om een zo groot mogelijk maatschappelijk en politiek draagvlak te creëren voor de bescherming van het ongeboren leven. Siriz en VBOK trekken samen op om zoveel mogelijk vrouwen en mannen van dienst te zijn op het gebied van preventie en hulpverlening en om een zo groot mogelijke impact te realiseren op de maatschappij.
Het hoofdkantoor van Siriz en VBOK is gevestigd in Gouda.
 
Siriz en VBOK zijn op zoek naar een
Online marketeer
voor 24 uur per week

Functieprofiel
Je bent, als data-gedreven online marketeer, gericht op het genereren van zoveel mogelijk kwalitatieve leads via onze online kanalen. Je bedenkt, test en vergroot het leadwervingsprogramma met een scherpe blik op resultaten.
Jij zorgt voor een optimale klantbeleving van onze websites, sociale media en eventuele platforms van derden. Ook zorg je voor een optimale positie in zoekmachines en een effectieve inzet van e-mailsoftware. Op basis van data, gecombineerd met creativiteit van jezelf en de mensen om je heen, ontwikkel je o.a. A/B-testen en initiatieven om te komen tot het beste resultaat. Je werkt voor zowel het VBOK- als het Siriz-label.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ondernemende, creatieve en innovatieve online marketeer die praktisch handelen uitstekend combineert met intelligent denken.
 
Je beschikt over ten minste hbo-werk- en denkniveau en hebt kennis van de toepassing van relevante applicaties en automatiseringspakketten. Data-analyse en statistiek zijn voor jou gesneden koek. Je bent op de hoogte van de kerkelijke kaart van Nederland.
 
In je handelen ben je resultaatgericht, communicatief sterk en zelfstandig, maar ook een teamspeler. Je bent flexibel en nauwkeurig in het verwerken van een diversiteit aan gegevens. Ook ben je stressbestendig. Je bent in staat om vele ballen tegelijk in de lucht te houden.
 
Spreekt het je ten slotte aan om te werken in een kleine organisatie met een bijzondere missie, die streeft naar maatschappelijke impact? Overtuig ons dan met je sollicitatiebrief!

Wat bieden wij?
Een heel prettige werkomgeving met fijne collega’s. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn naar gelang de inhoud van de functie en jouw ervaring conform de cao Sociaal Werk.
 
Meer informatie en solliciteren
Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Herman Weessies, manager marketing & community a.i., tel. 06 5244 6705.
Je sollicitatie kun je richten aan Siriz, t.a.v. Erlinde Smit, aan het e-mailadres: solliciteren@siriz.nl.
 
De sluitingsdatum voor deze vacature is 2 september 2018. Gesprekken staan gepland in de week van 10 september 2018.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items