Toon alles (2)

Online marketeer - Action Aid

14 november 2017, 09:00
Online marketeer - Action Aid
Online marketeer - Action Aid
Functie: Online marketeer
Organisatie: ActionAid
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 27 november
 
ActionAid staat voor een eerlijke wereld met gelijke kansen voor iedereen. We staan in 48 landen zij-aan-zij met mensen die vechten voor een betere wereld. Die hun stem verheffen tegen onrecht, die staan voor hun waarden en die verbinding zoeken met anderen. Daarom steunen we initiatieven van dappere activisten die bijdragen aan een eerlijke duurzame wereld.
We zijn altijd op zoek naar mensen die samen met ons een vuist willen maken tegen onrecht en ongelijkheid. Voor de afdeling Fondsenwerving & Communicatie zijn we op dit moment op zoek naar een:
 
Online marketeer (24 uur per week)
 
In 2018 gaan we van start met een publiekscampagne en zullen we stevig inzetten op online branding en conversie. Daarvoor kunnen we wel wat versterking gebruiken! Als online marketeer maak jij de vertaalslag van ons verhaal naar aantrekkelijke content en klikbare advertenties. Je houdt je bezig met het optimaliseren van de verschillende doelconversies op online kanalen, zoals de website, sociale media en e-mails. Zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich bij ActionAid willen aansluiten als donateur of supporter, dat wordt je missie. Ben je al enthousiast?
 
Heb jij…
1 à 2 jaar betaalde werkervaring als online marketeer? (minimum vereiste)
Ervaring op het gebied van online sales, contentmarketing en/of social media marketing?
Een relevante HBO-opleiding?
Affiniteit met ontwikkelingssamenwerking/non-profitorganisaties?
Ervaring met het schrijven van teksten en een perfecte beheersing van de Nederlandse taal?
Kennis van SEA, SEO, display, social en e-mail? En ben je een beetje tech-savy?
Oog voor het opmaken van e-mails en webpagina’s?
Kennis van CMS-systemen (bijv. WordPress) en/of e-mailmarketingsystemen?
Dan word jij misschien wel de nieuwste aanwinst van ons team!
 
Waar je mee aan de slag gaat…
Je bent verantwoordelijk voor de online leadgeneratie.
Je draagt zorg voor de juiste targeting en segmentatie van doelgroepen.
Je optimaliseert de conversie op de online kanalen: website, SEA, SEO, display, social en e-mail.
Je analyseert en interpreteert online data en monitort en bewaakt de performance.
Je schrijft wervende en conversiegerichte webteksten.
Je werkt aan het optimaliseren van onze supporter journeys.
Je springt bij om onze website en online communicatie zo aantrekkelijk mogelijk te maken en denkt mee over online acties.
 
Wat wij jou bieden:
Het gaat om een functie binnen het allerleukste team van ActionAid, het fondsenwerving- en communicatieteam, voor 24 uur per week. Je komt terecht in een enthousiast team en een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. We investeren in je ontwikkeling en zorgen voor een inspirerende werkomgeving. De startdatum van deze functie is bij voorkeur januari, uiterlijk februari. Het salaris voor deze functie is maximaal € 2.495 op basis van 36 uur per week.
 
Ben je enthousiast geworden?
Leuk! Stuur een e-mail met je CV vóór 27 november naar Iris Frequin, personeelsadviseur (vacature.nl[at]actionaid.org) en wie weet zien we je binnenkort bij ons op kantoor! Wil je meer te weten komen over deze functie, neem dan contact op met Florien Handgraaf, Fondsenwerver Particuliere Markt. Dat kan per telefoon op 020-5206210 of per e-mail via florien.handgraaf[at]actionaid.org.
 
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 49 en week 50. Niets voor jou, maar wel voor iemand die je kent? Steun ActionAid dan door deze vacature door te sturen.
 
We geloven in de toegevoegde waarde van diversiteit in teams en streven naar zo veel mogelijk variatie in leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en culturele achtergronden.
Het betreft een functie in loondienst, daarom zijn we niet op zoek naar freelancers of zzp’ers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items