Online marketeer bij Slachtofferhulp Nederland

27 mei 2018, 00:00
Online marketeer bij Slachtofferhulp Nederland
Online marketeer bij Slachtofferhulp Nederland
Functie: Online marketeer
Organisatie: Slachtofferhulp Nederland
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 28 juni
 
Slachtofferhulp Nederland is voor het hoofdkantoor in Utrecht op zoek naar een
Online Marketeer
36 uur per week met ingang van 1 juli 2018
 
Over ons
Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten en achterblijvers van vermissing. In 2017 hielpen we ruim 200.000 slachtoffers op juridisch, praktisch en/of emotioneel gebied. Landelijk werken bij ons circa 1100 onbetaalde en 500 betaalde krachten. Wij spannen ons ook in voor de verbetering van de positie en rechten van slachtoffers. Lees meer over ons. 
 
Functie
Je bent verantwoordelijk voor het bereiken van meer slachtoffers, bezoek en interactie op de website, conversie optimalisatie, merkpositionering en draagt bij aan de marketingstrategie van Slachtofferhulp Nederland. Daarnaast maak je rapportages en analyses van alle online marketing activiteiten en kom je met concrete, korte plannen met vernieuwende ideeën en voert deze uit.
Je werkt intensief samen met de online communicatieprofessional, online dienstenmanager, contentmanagers en inhoudsspecialisten.  
Je ondernemende houding en innovatieve ideeën brengen je verder en zijn van grote waarde binnen jouw team. Verder kun je goed zelfstandig en overzichtelijk werken waarbij je uitstekend prioriteiten weet te stellen. Je wordt in eerste instantie onderdeel van het programmateam 2.0 waar de online marketing op dit moment wordt uitgevoerd. Vervolgens maak je in het najaar de stap naar het marketing- en communicatieteam, dat met jou bestaat uit professionals met verschillende aandachtsgebieden (corporate communicatie, online communicatie en pers/media)
 
Wat ga je doen?
• Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de conversie op ons online platform. Je creëert en optimaliseert continu nieuwe leads, verhoogt traffic naar onze website en optimaliseert de User Experience (UX);
• Je realiseert creatieve online marketingcampagnes in, o.a. SEO, SEA en op social media;
• Je monitort en optimaliseert de SEO- en SEA campagnes (o.a. vanuit Google Analytics);
• Je test jouw online campagnes uitvoerig. Je weet hoe je ze moet analyseren en evalueren en vertaalt ze door naar rapportages;
• Je deelt je analyses en bevindingen met je collega’s om gezamenlijk de (digitale) dienstverlening aan cliënten continu te verbeteren;
• Je adviseert collega’s over de inzet van online marketing campagnes;
• Je bent medeverantwoordelijk voor het technische gedeelte van de website, bijvoorbeeld de inrichting van Google Tag Manager;
• Je bent een teamspeler en kan tevens goed zelfstandig werken. Je schakelt snel, bent flexibel en kunt overzicht bewaren. Je komt pro-actief met voorstellen, bent resultaatgericht, planmatig en enthousiast.
 
Jij
• Hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in online marketing; o.a. SEO, SEA, Google Analytics, Optimizer, Hotjar en social media kennen geen geheimen voor jou;
• Hebt passie voor het vak: je bent een gedreven online marketeer met up-to-date kennis;
• Bent een moderne marketeer die merk, data en digital marketing snapt en combineert;
• Hebt bij voorkeur ervaring met het CMS Episerver;
• Bent creatief en genereert nieuwe ideeën en content;
• Bent de drijvende kracht op online marketing gebied en weet hiermee je collega’s te enthousiasmeren;
• Bent in staat om grote hoeveelheid data te verwerken en inzichtelijk te maken om conclusies en aanbevelingen te doen;
• Werkt en denkt op hbo- of wo-niveau.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een maatschappelijke organisatie. Samen en gedreven kenmerken de informele cultuur die binnen de organisatie heerst. Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden: deskundig, betrouwbaar en daadkrachtig. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.705,- en maximaal € 3.988,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) het dienstverband is voor de periode van 1 jaar. De CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening is van toepassing. Wij kennen een eindejaarsuitkering binnen een individueel keuzebudget.

Interesse?
Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie uiterlijk 12 juni 2018 onder vermelding van teamleider Algemene Dienstverlening, via onze sollicitatiepagina. Voor meer informatie over de functie kunt je telefonisch of per mail contact opnemen met Evy Khouw op 06-23152806.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items