Toon alles (2)

Online manager gevraagd bij De Zonnebloem

11 april 2018, 05:00
Online manager gevraagd bij De Zonnebloem
Online manager gevraagd bij De Zonnebloem
Functie: Online Manager
Organisatie: Nationale Vereniging de Zonnebloem
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Breda
Vervaldatum: 29 april
 
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Met meer dan 100 professionals van ons Nationaal Bureau ondersteunen we ruim 40.000 vrijwilligers in Nederland. Er kan zoveel meer dan je denkt.
Denk jij ook dat er zoveel meer kan? Wij zijn, voor 32 uur in de week, op zoek naar een Online Manager. Als Online Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het doorontwikkelen en uitvoeren van de online marketing en communicatie strategie.
 
Online Manager
De Online manager geeft leiding aan het online team en is een onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie. Het online team bestaat uit vijf teamleden. Je rapporteert aan het hoofd Marketing en Communicatie.
 
Wat ga je doen?
• Je analyseert de wensen en behoeften en vertaalt deze met je team naar concrete online oplossingen.
• Je zorgt voor succesvolle online campagnes en optimaliseert deze met je team om o.a. traffic, donaties, engagement en leads te verhogen.
• Je signaleert nieuwe online ontwikkelingen en vertaalt deze naar mogelijkheden voor de Zonnebloem.
• Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van de Zonnebloem websites, Social Media kanalen en e-mail marketing/communicatie en je draagt hier als meewerkend voorman aan bij.
 
Wat heb je in huis? 
• Je bent een ervaren, zelfstandige professional op HBO niveau.
• Je hebt leidinggevende ervaring.
• Je hebt goede kennis van SEA en zoekmachineoptimalisatie.
• Google Analytics kent voor jou geen geheimen.
• Je hebt aantoonbare expertise en ervaring op het gebied van technische en inhoudelijke ontwikkeling en beheer van websites en het ontwikkelen en implementeren van online visie en strategie. 
• Je hebt oog voor kwaliteit, ziet kansen en weet deze te benutten.
 
Wat hebben we te bieden?
De Zonnebloem biedt zinvol, uitdagend werk binnen de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. Je fungeert als generalist in je vakgebied en krijgt de gelegenheid je daarin te ontwikkelen. En ook:
• een marktconform salaris. Maximaal € 4.089,- bij een voltijds (40 uur per week) dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
• prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De helft van de pensioenpremie (bij PFZW) wordt vergoed en je hebt 28 verlofdagen (fulltime basis). 
• volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 
Iets voor jou?
Is deze functie iets voor jou? Vertel ons dan wat jouw bijdrage gaat zijn. Stuur ons vóór 29 april 2018 je cv en motivatie via onze sollicitatiepaginat.a.v. Anne Meeren, P&O adviseur. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Hans Tebbens, online marketing & communicatie specialist, via telefoonnummer 076 - 564 64 12.
Mensen met een fysieke beperking nodigen wij ook graag uit om te reageren. Bij een zeer groot aantal reacties kunnen wij besluiten de vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 
gerelateerde items