Toon alles (2)

Online Communications Officer bij Terre des Hommes

25 juni 2018, 13:25
Online Communications Officer bij Terre des Hommes
Online Communications Officer bij Terre des Hommes
Functie: Online Communications Officer
Organisatie: Terre des Hommes
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Den Haag 
Vervaldatum: onbekend
 
Weet jij hoe je online een boodschap onder de aandacht krijgt? Heb jij affiniteit met kinderrechten en wil je onze strijd tegen kinderuitbuiting online zichtbaar maken? Dan zoeken wij jou! Solliciteer op de functie Online Communication Officer. (standplaats Den Haag)
 
De functie van Online Communication Officer is breed. Je bent strateeg, webredacteur, contentproducer, social media manager en online campaigner in één. Je bouwt aan de online zichtbaarheid van Terre des Hommes en betrekt mensen bij ons werk.

Wat ga je doen?

Je vertaalt de organisatiedoelstellingen naar een online strategie en beheert alle online communicatie kanalen van Terre des Hommes. Je zorgt voor meer verkeer naar de website(s) en bouwt aan een betrokken achterban op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube. Je verzorgt e-mailnieuwsbrieven en kent de do’s and don'ts van e-mailmarketing. Je bent betrokken bij alle publiekscampagnes.
Je bent onderdeel van de afdeling Fundraising & Communication.

Jouw profiel

·      HBO/WO werk- en denkniveau en 3-5 jaar online werkervaring;
·      Je voelt je helemaal thuis in de wereld van Drupal, utm codes, Google Analytics, SEO, SEA, hashtags, likes, shares en Marketingcloud…;
·      Je hebt kennis van Facebook Marketing;
·      Je volgt online ontwikkelingen op de voet en weet dat creatief door te vertalen naar Terre des Hommes;
·      Je hebt goed gevoel voor tekst en beeld. Kennis van Photoshop en Indesign is een pré;
·      Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels en bent je bent sterk in eindredactie;
·      Je wil graag vertellen over de strijd tegen kinderuitbuiting en kan het verhaal van kwetsbare kinderen goed overbrengen in woord en beeld;
·      Initiatiefrijk, resultaatgericht en je kunt goed organiseren;
·      Je weet goede online partners te betrekken bij het werk van Terre des Hommes;
·      Je bent flexibel, pro-actief en schiet niet snel in de stress.

Wat bieden wij?

Een functie in een internationale werkomgeving met betrokken en enthousiaste collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform aan hetgeen in de goede doelen sector gebruikelijk is. Gestart wordt met een contract voor bepaalde tijd.

Enthousiast?

Stuur je cv met motivatie naar vacature@tdh.nl. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Jos de Wit, Manager Fundraising & Communication tel. 070 – 310 5000.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in jouw netwerk wel!

Keeping children safe

De veiligheid van kinderen is voor Terre des Hommes essentieel. Wij accepteren dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedure. Bekijk onze Child Safeguarding Policy.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers. 
 
gerelateerde items