(Online) Communicatiespecialist bij Mensen met een Missie

6 maart 2019, 14:00
(Online) Communicatiespecialist bij Mensen met een Missie
(Online) Communicatiespecialist bij Mensen met een Missie
Functie: (online) Communicatiespecialist
Organisatie: Mensen met een Missie
Aantal uren: 0.7 fte
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 25 maart
 
Mensen met een Missie werkt al bijna honderd jaar aan vrede en verzoening op de vergeten plekken van de wereld. Wij zijn actief in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Daar werken we met ons uitgebreide netwerk van lokale mensen en organisaties aan een wereld waarin iedereen wordt gezien en gehoord. 
 
Bij Mensen met een Missie staat de donateur centraal. In de gehele ‘donor journey’ wordt er vanuit de donateur gedacht. Of het nu gaat om een major donor of een eenmalige donatie, als (online) communicatiespecialist weet jij wervende campagnes (on- en offline) op te zetten die de donateur raken en inspireren. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en lanceren van grote of kleine campagnes gericht op specifieke doelgroepen. Je bent een combinatie van een coördinator en (online) specialist: je levert een bijdrage aan de strategie, bepaalt KPI’s, vertaalt de strategie naar de juiste kanalen en je optimaliseert deze voor het beste resultaat. Je hebt ideeën om (potentiële) donateurs op een duurzame en kwalitatieve wijze aan Mensen met een Missie te binden en je beschikt over de sociale vaardigheden om aan kwalitatief relatiebeheer te doen. 
 
Dat doe je in plezierig overleg met de corporate communicatieadviseur, de online marketeer, de relatiebeheerder major donors en nalatenschappen, de projectleider 100 reporters en de direct marketingspecialist. Je deinst er niet voor terug om meerdere klussen, van praktisch tot strategisch, tegelijk te doen. Omdat we een klein team zijn, neem je je eigen verantwoordelijkheid en werk je zelfstandig. Je zoekt de collega’s buiten het team op om je de programma’s van Mensen met een Missie goed eigen te maken. Voor een goede samenwerking beschik je over sociale vaardigheden en planningscapaciteiten. Je ziet kansen, hebt oog voor innovatie, houd je aan afspraken en vraagt bij onduidelijkheid door. 
 
Jouw profiel: 
- Je hebt een opleiding afgerond op HBO/WO-niveau 
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een marketingrol, en hebt ervaring en/of affiniteit met ontwikkelingssamenwerking 
- Je hebt ervaring met online marketing. Begrippen als SEO/SEA en conversie-optimalisatie zijn jou bekend 
- Je hebt een vlotte pen 
- Je bent een aanpakker, zit vol goede ideeën en neemt graag initiatief 
- Je bent sociaal, enthousiasmerend en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties;
- Je bent bereid te reizen 
- Je beheerst de Engelse taal, kennis van Frans of Spaans is een pre 
- Je hebt affiniteit met het werk en de katholieke sociale traditie van Mensen met een Missie. 
 
Ons aanbod: 
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en geïnspireerde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal € 4.219,- bruto per maand op fulltimebasis. 
 
Interesse? Voor nadere informatie kun je vanaf 5 maart contact opnemen met Danny Klaassen via telefoonnummer 06-3061 4865. Sollicitatiegesprekken zullen in de week van 1 april plaatsvinden. Mail jouw brief met cv vóór 25 maart a.s. naar sollicitatie@mensenmeteenmissie.nl.
 
Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items