Toon alles (3)

Online collecteren nu mogelijk via Tikkie

10 april 2018, 13:00
ABN AMRO en Kentaa hebben Digicollect voorzien van een koppeling met Tikkie
ABN AMRO en Kentaa hebben Digicollect voorzien van een koppeling met Tikkie
ABN AMRO en Kentaa hebben Digicollect, het platform voor online collecteren, voorzien van een koppeling met Tikkie. Bezoekers kunnen nu eenvoudig online mee collecteren met een persoonlijke online collectebus. De primeur is voor de Hartstichting.
 
Via het Digicollect platform kan een collectant een online collectebus aanmaken. Dit is een persoonlijke pagina waarop men kan doneren. Via het Tikkie-icoon op deze pagina kan een donatieverzoek worden aangemaakt. Vervolgens kan dit worden gedeeld via WhatsApp of e-mail. De ontvanger kan zo eenvoudig doneren via zijn smartphone op de gebruikelijke Tikkie wijze. Tikkie-donaties worden door ABN AMRO op de rekening van het goede doel gestort en worden zichtbaar in de digitale collectebussen van Digicollect.
 
‘Een druk op de knop’
Rob Peelen, relatiemanager goede doelen bij ABN AMRO MeesPierson Instituten & Charitas; ‘Snel na de introductie van Tikkie Zakelijk hebben wij met Kentaa de mogelijkheden onderzocht om Tikkie via de oplossingen van Kentaa toegankelijk te maken voor goede doelen. Door Tikkie aan Digicollect te koppelen heeft Kentaa de mogelijkheden van de online collectebus nu nog verder uitgebreid. Met één druk op de knop stuur je nu al je persoonlijke contacten een Tikkie-donatieverzoek. Dat maakt online collecteren nog persoonlijker.’
 
Primeur voor Hartstichting
Tijdens de collecteweek van de Hartstichting wordt voor het eerst gebruik gemaakt van Digicollect in combinatie met Tikkie. Hartstichting hoopt hiermee het online doneren eenvoudiger te maken en zich aantrekkelijker te positioneren voor jongere doelgroepen. De collecteweek van de Hartstichting loopt t/m 14 april.
 
gerelateerde items