Toon alles (1)

Twintig goede doelen genomineerd voor NRC Charity Awards 2018

4 april 2018, 04:30
Twintig goede doelen genomineerd voor NRC Charity Awards 2018
Twintig goede doelen genomineerd voor NRC Charity Awards 2018
Ruim driehonderd goede doelen hebben dit jaar een motivatie ingestuurd om kans te maken op een creatieve communicatiecampagne. Daaruit zijn twintig goede doelen geselecteerd voor wie studenten van Willem de Kooning een campagne gaan ontwikkelen. Vanaf 16 juli 2018 worden alle advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op nrccharityawards.nl.   
 
De twintig goede doelen die dit jaar geselecteerd zijn: Stichting AAP, ProVeg, Stichting Mensa Fonds, Pax Kinderhulp, Stichting Dental Health International Nederland, ActionAid, Microkrediet voor Moeders, Voedselbanken Nederland, Endometriose Stichting, De Hiv Verenging, Prinses Máxima Centrum, Dirk Kuyt Foundation, Het Rijksmuseum, Stichting De Noordzee, Plastic Soup Foundation, Stichting Lezen & Schrijven, Het Oranje Fonds, Stichting Vier het Leven, Save the Children en Nederlandse Universiteiten. 
 
Stemmen
Vanaf 16 juli 2018 worden alle door de studenten van Willem de Kooning ontworpen advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op nrccharityawards.nl. Daarnaast zullen de online campagnes worden geplaatst op nrc.nl. In die periode heeft het publiek de kans op hun favoriet te stemmen en zal de vakjury onder leiding van de NRC hoofdredacteur Peter Vandermeersch alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren.
 
Uitreiking
Op dinsdag 28 augustus vindt de uitreiking van NRC Charity Awards 2018 plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekendgemaakt. De top 3 van de vakjury en de advertentie met de meeste stemmen van de publieksjury zijn de winnaars van de NRC Charity Awards 2018.
 
gerelateerde items