Goed doen is het nieuwe rijk zijn: sluit u ook aan!

20 oktober 2020, 00:00
     
     
Meldt u nu aan en ontvang nieuws, opinie, vacatures en achtergrond in uw mailbox met het DDB Journaal. Geheel kosteloos en direct opzegbaar.

Tegenhanger van de QUOTE 500 is DE DIKKE BLAUWE 100, de jaarlijks rangorde van Nederlands invloedrijkste grootgevers en goeddoeners. Wie volgt nummer 1 Adriana Esmeijer (directeur Prins Bernard Cultuurfonds) op? Dit corona-jaar kent een bijzondere nieuwe nummer 1. Meldt u dus nu aan via onderstaand formulier en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van het Land van Goed Doen.

Wilt u liever dagelijks nieuws in uw mailbox ontvangen, klik dan hier voor DDB Vandaag.

Wilt u ook het tijdschrift ontvangen, word dan lid en klik hier.
 

Aanmelden voor DDB Journaal

Vul hieronder uw gegevens in en uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt.
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie
E-mail

DDB gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.
NB: Als u bij e-mail kiest voor 'niet inschrijven' ontvangt u geen DDB Journaal!

Email
Directe post
Aangepaste online advertenties
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@dedikkeblauwe.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)

 
gerelateerde items