Nominaties SponsorRing bekend

13 oktober 2011
Nieuws | | Sponsoring

AMSTERDAM (13 oktober) - De Stichting SponsorRing heeft de nominaties bekend gemaakt voor de SponsorRingen 2011. De prijzen worden op 17 november uitgereikt in Hotel Krasnapolsky. Overdag vindt daar traditioneel het sponsorcongres van SponsorTribune plaats.


Record aantal inzendingen

Met 56 inzendingen is dit jaar een record aantal cases ingezonden voor de SponsorRing. De prijs wordt dit jaar uitgereikt in vijf categorieën: Entertainment, Maatschappij, Media, Sport en Innovatie. Daarnaast worden de Sponsor Personality van het Jaar en de Sponsor van het Jaar gekozen. Omdat er geen inzendingen in de categorie Kunst waren, zijn er geen nominaties in deze categorie. De meeste cases zijn ingezonden in de categorie Media (18), op de voet gevolgd door Sport (15).


Genomineerd met twee cases

KPN en Rabobank zijn als enige met twee verschillende cases genomineerd. KPN in de categorieën Sport en Maatschappij en Rabobank in Maatschappij en Innovatie. De cases Vodafone en The Voice of Holland (RTL4) en Walibi en NickHits (Nickelodeon) zijn in twee categorieën genomineerd. RTL is bij vier nominaties betrokken, waarvan een als sponsor zelf.