Nominaties ANBO MAX Goede Doelen Prijs 2012 bekend

17 juli 2012, 04:00
Nominaties ANBO MAX Goede Doelen Prijs 2012 bekend
Nominaties ANBO MAX Goede Doelen Prijs 2012 bekend
Seniorenorganisatie ANBO en omroep MAX hebben de acht genomineerden bekendgemaakt van de ANBO MAX Goede Doelen Prijs 2012. De prijs, die dit jaar de vijfde editie kent, is in het leven geroepen om goede doelen en al hun vrijwilligers een steuntje in de rug te geven.

Het thema van de prijs is dit jaar ‘kinderen’. De genomineerde goede doelen zijn Emma Kinderziekenhuis AMC, Jeugdsportfonds, Kinderfonds Mamas, Nationaal Fonds Kinderhulp, Rudolphstichting, Stichting Kinderpostzegels Nederland, Stichting Opkikker en Wereldouders.

“Podium geven”
De ANBO MAX Goede Doelen prijs werd in 2008 in het leven geroepen door ANBO en MAX. “Elk jaar zetten wij ons als seniorenverenigingen in om goede doelen in Nederland een podium te geven. Dit jaar is extra bijzonder, omdat het thema ‘kinderen’ is. Deze doelen en hun vrijwilligers werken het hele jaar hard om het leven van kinderen iets mooier te maken. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij ”, aldus Liane den Haan, algemeen directeur van ANBO. 

Winnaar bekend op 19 november
De winnaar van de prijs wordt bepaald door het publiek, vanaf 13 augustus kunnen alle Nederlanders daarvoor terecht op de website www.anbomaxgoededoelenprijs.nl. De verkiezingsperiode loopt tot en met 18 november en op 19 november wordt in een live uitzending van Tijd voor MAX de winnaar bekend gemaakt.
gerelateerde items