Toon alles (1)

Nog even over de kleine lettertjes...

6 januari 2020, 05:00
2019 was het jaar waarin De Dikke Blauwe Magazine werd gelanceerd. Een kwartaalblad vol artikelen, columns, achtergrondverhalen en (in de dubbeldikke eindejaarseditie) De Dikke Blauwe 100, de jaarlijkse ranglijst van invloedrijksten in de filantropie. Het was ook het jaar waarin veel artikelen niet meer beschikbaar waren voor niet-leden. Zij kregen te maken met de kleine lettertjes...
 

We begrijpen dat deze melding heel vervelend is. Stichting Lenthe, uitgever van De Dikke Blauwe, heeft weliswaar geen winstoogmerk, maar moet wel inkomsten genereren om de kosten te kunnen betalen voor haar journalistieke multimediaproducties. Die financiële bijdragen komen vooral van lezers en leden en deelnemers en deels ook van sponsors/adverteerders.
 
Nieuwe leden
Gelukkig vinden velen van u dat de wereld van filantropie, kunst en cultuur haar eigen onafhankelijke journalistieke zender moet hebben. Sinds de lancering van ons eerste magazine hebben we veel leden mogen verwelkomen. Zij hebben voor slechts 7 euro per maand niet alleen toegang tot alle artikelen, maar ontvangen ook het magazine en het DDB Journaal.
 
Sluit u ook aan
Wilt u van de kleine lettertjes af en lekker kunnen doorlezen? Word dan ook lid en u kunt rekenen op het volledige ledenpakket. Wilt u het magazine eerst een keer los bestellen, dan kan dat ook. Ga dan naar onze website en klik op tijdschrift.
 
Klik hier om lid te worden van De Dikke Blauwe en lees voortaan álle artikelen uit dit DDB Journaal.
 
gerelateerde items