Toon alles (2)

NLFL-jaarevent over impact

5 juni 2018, 06:00
NLFL-jaarevent over impact
NLFL-jaarevent over impact
In samenwerking met ING Private Banking organiseert Nederland Filantropieland op 2 juli aanstaande in de Kunsthal in Rotterdam haar jaarlijks terugkerend event: dit keer staat het thema Impact centraal, onder leiding van de Vlaamse ras-optimist Karl Raats.
 
Nederland Filantropieland wil de komende jaren de filantropie nog meer impact geven. ‘We willen organisaties uitdagen om nieuwe kansen op te pakken en op een eigentijdse wijze invulling te geven aan hun doelstellingen. Met dit event geven we betekenis aan die ambitie’, aldus de koepel.
 
Handzaam en humoristisch
Karl Raats, uitgeroepen tot Spreker van het Jaar 2016, was journalist, marketeer, business developer en docent en continu op zoek naar manieren om creatief potentieel te ontsluiten, of dat nu bij zijn lezers, klanten, partners of studenten was. In 2006 werd hij onafhankelijk trainer en procesbegeleider in creativiteit en innovatie. Hij is gecertificeerd De Bono trainer in Lateral Thinking, Buzan Licensed Instructor in Mindmapping, post-graduaat in Creativity, Innovation & Change en voormalig partner bij het 'Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken'. Hij is een veelgevraagd mentor en authentiek spreker en zijn aanpak is steeds handzaam en humoristisch.
 
Inspirerende casussen
Op 2 juli leidt hij de deelnemers van het impactevent langs een aantal inspirerende casussen (w.o. WNF en het Rode Kruis). Ervaringen en lessons learned inspireren en dagen uit anders na te denken over de toekomst van impact.
 
Aanmelden
Dit event is gratis toegankelijk voor leden van Nederland Filantropieland en genodigden. Ook directies, bestuurders en MT leden van non-profitorganisaties die geen lid zijn en wel willen deelnemen zijn van harte welkom. Klik hier om u aan te melden.
 
Speciaal aanbod
Bent u directeur/bestuurder van een non-profit en komt u samen met een van uw medewerkers? Of vice versa? En is minimaal een van jullie lid van Nederland Filantropieland? Dan hebt u gegarandeerd plek en nemen jullie samen plaats in onze hot seats. Wilt u gebruikmaken van dit speciale aanbod? Meldt u dan allebei aan en activeer je hot seat bij het invullen.
 
Exclusief voor deelnemers is na afloop van het event de modetentoonstelling Viktor&Rolf opengesteld.

 
Save the date
Wat: Impact maken, dat vraagt vernieuwend denken en doen
Wanneer: 2 juli, van 15.00 tot 18.30 uur
Waar: Kunsthal Rotterdam
Aanmeldenklik hier.
 
gerelateerde items