Toon alles (1)

NLFL en ING verlengen partnership

9 april 2018, 05:55
Ruud van Dusschoten (ING Private Banking) en Hanneke Lenkens (NLFL)
 
Ruud van Dusschoten (ING Private Banking) en Hanneke Lenkens (NLFL)
 
Nederland Filantropieland en ING Private Banking verlengen hun maatschappelijk partnership met twee jaar. Sinds 2017 is er een intensieve samenwerking met als voornaamste doel de leden van Nederland Filantropieland vooruit te helpen met kennis, kunde en inspiratie.
 
Vanaf de oprichting van Nederland Filantropieland in 2017 heeft ING Private Banking als maatschappelijk partner diverse netwerk- en kennissessies georganiseerd, zoals het symposium over ‘vernieuwing en kansen voor groei in de filantropie’ in het Rijksmuseum waarbij toonaangevende sprekers vanuit wetenschap, overheid, filantropie en bedrijfsleven hun visie gaven op de te ondernemen stappen om in Nederland een nog gezonder filantropieklimaat te ontwikkelen. Hierna volgden inspiratiesessies voor betaalinnovaties in de sector en gaf ING Private Banking een kijkje in de keuken van het innovatieve ‘agile way of working’.
 
Hanneke Lenkens, directeur Nederland Filantropieland: ‘ING Private Banking en Nederland Filantropieland delen de ambitie om een omgeving te creëren waarin goede doelen de beste prestaties leveren en op het grootst mogelijke draagvlak mogen rekenen. Wij zijn er trots op elkaar hierin gevonden te hebben.’
 
Het komende jaar gaan beide partijen de samenwerkingsagenda intensiveren. Naast een grootschalig kennisevent in juli en diverse innovatiesessies creëert ING Private Banking toegang tot het haar klantennetwerk vanuit interesse en expertise. De verschillende activiteiten worden binnenkort via de nieuwsbrief van Nederland Filantropieland aangekondigd.
 
gerelateerde items